De Haagse Hogeschool Bachelor Studies

Toelating en inschrijving

Heb je gekozen voor de opleiding HALO en wil je je inschrijven en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan moet je je aanmelden bij Studielink.

pijl Let op: de opleiding HALO aan De Haagse Hogeschool is een numerus fixus opleiding met een decentrale selectie. Dit betekent dat een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk is en dat de hogeschool de studenten zelf kan selecteren. Voor september 2016 is het aantal plaatsen vastgesteld op 210 studenten. Kijk voor meer informatie op de site van DUO.

pijlLet op: je kunt je per studiejaar maximaal voor één opleiding aanmelden waarvoor een numerus fixus (loting en/of decentrale selectie) is ingesteld. Het is dus niet mogelijk om aan meerdere numerus fixusprocedures tegelijk mee te doen. Dit geldt landelijk, voor alle opleidingen binnen het Hoger Onderwijs. Let goed op dat je je voor de loting goed inschrijft bij de variant die je wilt volgen (voltijd/ duaal/deeltijd). Je kunt na de loting of na inschrijving niet meer switchen van variant. Kijk voor meer informatie over de loting op de website van DUO.

pijl Let op: voor de opleiding HALO kun je nog tot uiterlijk 1 mei 2016 een inschrijfverzoek doen via Studielink. Je kunt helaas niet meer deelnemen aan de decentrale selectie van de loting, daarvoor was de aanmelddeadline 15 maart 2016. Je kunt mogelijk nog wel aan de centrale loting bij DUO deelnemen. Kandidaten die geselecteerd zijn bij de decentrale selectie hebben echter voorrang bij plaatsing. Alleen wanneer er nog lotingsplaatsen over zijn na het plaatsen van de deelnemers aan de decentrale selectie wordt er geloot onder de aanmelders die zich na 15 maart 2016 via Studielink hebben aangemeld. Je hebt een DigiD nodig voor het inschrijfverzoek via Studielink. De aanvraag hiervan (mocht je die nog niet hebben) kost enige tijd. Zorg dus dat je uiterlijk 25 april over een DigiD beschikt.

Kijk hier voor meer informatie over:

Contact

Heb je na het lezen van de website nog vragen over de inhoud van de opleiding HALO? Dan kun je terecht bij:

Ellen Poot, e-mail: E.Y.Poot@hhs.nl

Aanmelddeadline studiejaar 2016-2017

Aanmelden voor een opleiding aan De Haagse Hogeschool voor het academisch jaar 2016-2017 kan vanaf november 2015. De deadline voor aanmelding kan verschillen per opleiding(svariant). Kijk op onze webpagina voor alle informatie over de aanmelddeadlines.

Algemene informatie over aanmelding vind je via www.hhs.nl/inschrijving.

Voor vragen over toelating en inschrijving kun je contact opnemen met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving via het contactformulier.

Vragen over inschrijving, collegegeld, etc.?
Kijk dan bij de algemene informatie over  Toelating en inschrijving

Vragen Studielink

Vragen over het gebruik van Studielink, zoals inloggen, wachtwoord, functionaliteit etc.? Kijk dan bij de Vraagbaak van Studielink