De Haagse Hogeschool Bachelor Studies

Toelating en inschrijving

Heb je gekozen voor de opleiding HALO en wil je je inschrijven en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan moet je je aanmelden bij Studielink.

pijl Let op: de opleiding HALO aan De Haagse Hogeschool is een numerus fixus opleiding met een decentrale selectie. Dit betekent dat een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk is en dat de hogeschool de studenten zelf kan selecteren. Voor september 2016 is het aantal plaatsen vastgesteld op 210 studenten. Kijk voor meer informatie op de site van DUO.

Aangezien de opleiding een decentrale selectie heeft, betekent dit dat je geen studiekeuzecheck hoeft te doen. Om ingeschreven te kunnen worden voor de opleiding HALO dien je uiterlijk 15 maart een aanmeldingsverzoek via Studielink te hebben gedaan. Daarnaast dien je uiterlijk 15 maart de benodigde documenten te hebben aangeleverd voor de decentrale selectie. Voor het aanmelden in Studielink is een DigiD nodig. De aanvraag hiervan kost enige tijd. Zorg dus dat je uiterlijk 1 maart over een DigiD beschikt.

Je mag je slechts voor één opleiding met een loting/decentrale selectie aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie over: 

Contact

Heb je na het lezen van de website nog vragen over de inhoud van de opleiding HALO? Dan kun je terecht bij:

Ellen Poot, e-mail: E.Y.Poot@hhs.nl

Aanmelddeadline studiejaar 2016-2017

Aanmelden voor een opleiding aan De Haagse Hogeschool voor het academisch jaar 2016-2017 kan vanaf november 2015. De deadline voor aanmelding kan verschillen per opleiding(svariant). Kijk op onze webpagina voor alle informatie over de aanmelddeadlines.

Algemene informatie over aanmelding vind je via www.hhs.nl/inschrijving.

Voor vragen over toelating en inschrijving kun je contact opnemen met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving via het contactformulier.Meer informatie

Vragen over inschrijving, collegegeld, etc.?
Kijk dan bij de algemene informatie over  Toelating en inschrijving

Vragen Studielink

Vragen over het gebruik van Studielink, zoals inloggen, wachtwoord, functionaliteit etc.? Kijk dan bij de Vraagbaak van Studielink

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Pinterest