De Haagse Hogeschool Bachelor Studies

Proefstuderen

Kom proefstuderen bij een van onze (voltijd)opleidingen

Wil je een indruk krijgen van de inhoud van een opleiding? Kom een dag proefstuderen! Het accent tijdens de dag ligt op de inhoud van een door jou uitgekozen opleiding. Je volgt samen met andere middelbare scholieren een aantal aangepaste colleges. Je maakt zo ook kennis met verschillende werkvormen die kenmerkend zijn voor die opleiding. Het programma van deze dag is speciaal afgestemd op toekomstige studenten en geeft een realistisch beeld van de opleiding.

Tijdens het programma is er ook ruimte om informeel met studenten te praten over de opleiding. Bij sommige opleidingen is het mogelijk dat van tevoren wordt gevraagd om huiswerk te maken of om de Proefstudeerdag op een andere manier voor te bereiden.

Proefstuderen helpt je bij de oriƫntatie op het hoger onderwijs en dient ter ondersteuning bij het maken van een definitieve beslissing voor een opleiding. Het is verstandig dat je voordat je aan een Proefstudeerdag deelneemt, al georiƫnteerd hebt door middel van een bezoek aan een Open Dag of een andere Proefstudeerdag.

Data proefstuderen

  • Donderdag 3 maart en vrijdag 4 maart 2016

Aanmelden proefstuderen

Meld je aan voor het proefstuderen op 3 en 4 maart 2016 door het aanmeldformulier in te vullen.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Communicatie & Marketing

Telefoon: 070 - 445 8939
E-mail: proefstuderen@hhs.nlData proefstuderen

  • Donderdag 3 maart en vrijdag 4 maart 2016
print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Pinterest