De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn. 

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Nieuwsberichten

Studenten twee dagen jobcoach

14-10-2014

Hoe is het om als jobcoach te werken? Dat hebben ongeveer 40 studenten in de praktijk ervaren. Zij coachten licht verstandelijk beperkten met de facilitaire ondersteuning, waaronder de parkeerbegeleiding, van de Gemeente- en Zorgmarathon, een sportevenement op Papendal in Arnhem. ‘Ze weten heel goed wat er moet gebeuren, ze hebben alleen wat meer sturing nodig.’ >>


Persberichten

 Op dit moment zijn er geen persberichten.
print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube