De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundigen nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Persberichten

Beweegtuin voor ouderen

22-04-2016

Vanmiddag is de Bronovo Beweegtuin geopend, een bijzondere initiatief dat ouderen op een vernieuwende manier helpt fysiek en mentaal gezond te blijven. Tinus Jongert, Lector Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving, sprak er namens De Haagse Hogeschool die het traject van totstandkoming van de Beweegtuin in het afgelopen najaar heeft ondersteund. De Beweegtuin is gesteund en gestimuleerd door Gemeente Den Haag en deels gefinancierd door stichting Vrienden van Bronovo.

Praktische innovatiekracht op het snijvlak techniek en gezondheid

11-04-2016

Vier hogescholen uit de Zuid-Hollandse regio zijn toegetreden tot de Medical Delta, een netwerk van kennisinstellingen, zorginstellingen en bedrijven uit de sectoren Life Sciences, gezondheid en techniek. Met het toetreden van de hogescholen verdiept en verbreedt de Medical Delta zich op het gebied van beroepsgericht opleiden en praktijkgericht onderzoek. De samenwerking heeft tot doel de samenleving meer te laten profiteren van de kennis en het ondernemerschap op zorggerelateerd en medisch technisch gebied.

Paralympische Road to Rio

11-04-2016

Vandaag organiseerde de Faculteit Gezondheid, Voeding en Sport van De Haagse Hogeschool het symposium ‘De Paralympische Road to Rio’. Inspirerende en toonaangevende sprekers, waaronder André Cats en Esther Vergeer, spraken er over relevante aspecten van aangepaste topsport. Een mooi voorproefje voor een paralympische studiereis.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Pinterest