De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundigen nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

De Haagse Hogeschool ontruimd na brandmelding

23-04-2015

Een beperkt deel van De Haagse Hogeschool is vandaag ontruimd. In een keukentje op de vijfde etage in een van de gebouwdelen aan het Johanna Westerdijkplein is een klein brandje ontstaan. Hierop zijn de sprinklers afgegaan. Uit voorzorg is door de brandweer dat deel van het gebouw ontruimd. >>

De derde Haagse Vredeconferentie

01-04-2015

De Haagse Hogeschool organiseert de derde Haagse Vredesconferentie, die oorspronkelijk 100 jaar geleden zou plaatsvinden. De conferentie wordt georganiseerd voor de nieuwe generatie studenten die graag willen bijdragen aan betere ideeën over hoe vrede en humanitair recht te onderhouden. >>

Lector verkozen tot nieuwe Denker des Vaderlands

27-02-2015

Vanaf 27 maart is Marli Huijer de nieuwe Denker des Vaderlands. >>

Persberichten

‘De Wereldburger in mij’

22-05-2015

Culturele diversiteit in een wereld die geen grenzen kent. Daarover spreekt schrijver, journalist en tv-presentator Abdelkader Benali op donderdag 28 mei op De Haagse Hogeschool. Benali zoekt tijdens deze interactieve lezing de aansluiting tussen scholing en wereldburgerschap.

Participatory Innovation Conference 2015 - Wat staat design te wachten?

21-05-2015

Wat is de state of the art van design anno 2015 ? Op welke wijze gaat het vakgebied zich de komende jaren ontwikkelen? Hierover ging de vierde Participatory Innovation Conference (PIN-C 2015) die van 18-20 mei op De Haagse Hogeschool is gehouden. Het thema dat tijdens de conferentie centraal stond was: ‘reframing design’. Onder dit motto werden actuele en toekomstige ontwikkelingen binnen het vakgebied geïnventariseerd.

Ondernemerschap naast je studie

21-05-2015

Vanmiddag is de prijs voor de beste hybride student-ondernemer uitgereikt. Dat gebeurde voor de derde keer tijdens de Dag van de Hybride Ondernemer georganiseerd door het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship aan De Haagse Hogeschool. De winnaars dit jaar zijn Max Vreeken, Vincent Bos en Pim van der Lip met hun bedrijf Wax Guru. Aan de verkiezing deden studenten mee die naast hun opleiding zelfstandig ondernemer zijn of een bijbaan in het bedrijfsleven hebben.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube