De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 22.700 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Oh Oh Intro 2014

04-08-2014

Op 5 september wordt voor de vierde maal de Haagse studentenintroductie Oh Oh INTRO feestelijk gevierd op het Lange Voorhout.>>

Verklaring tentamendiefstal

14-07-2014

De Haagse Hogeschool heeft op vrijdag 11-7-2014 van een redacteur van Omroep West begrepen dat er een tentamen voortijdig was uitgelekt. Het ging hierbij om een tentamen van de opleiding Bedrijfskunde MER. >>

Persberichten

Nieuw lectoraat wil bijdragen aan veiliger sportklimaat

26-08-2014

Zo'n 10 miljoen Nederlanders doen aan sport. Sporten doe je voor je plezier en het draagt bij aan je fysieke en mentale gezondheid. Helaas komt het voor dat er op en rond het veld incidenten zijn, zoals (seksuele) intimidatie, agressie en andere vormen van grensoverschrijdend gedrag. In het nieuwe lectoraat Sportpedagogiek, in het bijzonder veilig sportklimaat werken hbo- en mbo-sportopleidingen samen met gemeenten en sportkoepel NOC*NSF aan het creƫren van een pedagogisch verantwoord veilig sportklimaat.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube