De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Pedagogiekdocente wint Blankensteinprijs

17-12-2014

Pedagogiekdocente Marieke Kroneman heeft vrijdag 12 december met haar project ‘Respect4Love’ de John Blankensteinprijs gewonnen. De prijs, genoemd naar de eerste voelbalscheidsrechter in Nederland die uit de kast kwam, wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie, persoon of groep om waardering te tonen voor de bijdrage aan de homo-emancipatie in Den Haag. >>

Climate-student wint Milieuscriptieprijs

27-11-2014

Oud-student Climate & Management Larissa Gonzalez, die eerder dit jaar de Link Scriptieprijs won, heeft donderdag 20 november de Milieuscriptieprijs gewonnen voor haar scriptie over de duurzaamheid van aardwarmte. >>

Persberichten

Symposium over de rol van Inkoop bij innovatie

19-12-2014

Op 27 januari 2015 organiseert De Haagse Hogeschool in samenwerking met overheid en MKB het symposium: ’Inspiratie voor Innovatie: de rol van inkoop’. Tijdens dit symposium worden best practices gedeeld, worden instrumenten aangereikt voor innovatiegericht inkopen, wordt inzicht gegeven in de vraag hoe ‘inkoop’ kan bijdragen aan het realiseren van gewenste innovaties en presenteren studenten hun onderzoeksresultaten.

“Vrouwen moeten op handen worden gedragen”

19-12-2014

Studenten van de opleiding Commerciële Economie van De Haagse Hogeschool hebben op vrijdag 18 december in Haarlem een cheque aan Marten Nauta van het Rode Kruis overgedragen met daarop het door hen opgehaalde bedrag van 4393,65 Euro. De studenten organiseerden, in het kader van het door hen gevolgde keuzevak Eventmanagement, verschillende evenementen in Den Haag en omstreken om geld op te halen om de strijd tegen vrouwenmisbruik in conflictgebieden aan te gaan.

Verjaardag van het grootste studentenkerstfeest van Nederland

15-12-2014

Als kerstcadeautje voor alle studenten die aan een van de hoger onderwijsinstellingen in Den Haag en omgeving een opleiding volgen, organiseert De Haagse Hogeschool in samenwerking met cultuurburo ACKU, ook dit jaar de XXL-Mas party. Een extra speciale editie met als thema “hemels” want het is de tiende verjaardag van de XXL. Het feest vindt plaats op donderdag 18 december op 6 verschillende locaties in het centrum van Den Haag.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube