De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Pedagogiekdocente wint Blankensteinprijs

17-12-2014

Pedagogiekdocente Marieke Kroneman heeft vrijdag 12 december met haar project ‘Respect4Love’ de John Blankensteinprijs gewonnen. De prijs, genoemd naar de eerste voelbalscheidsrechter in Nederland die uit de kast kwam, wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie, persoon of groep om waardering te tonen voor de bijdrage aan de homo-emancipatie in Den Haag. >>

Persberichten

“Vrouwen moeten op handen worden gedragen”

19-12-2014

Studenten van de opleiding Commerciële Economie van De Haagse Hogeschool hebben op vrijdag 18 december in Haarlem een cheque aan Marten Nauta van het Rode Kruis overgedragen met daarop het door hen opgehaalde bedrag van 4393,65 Euro. De studenten organiseerden, in het kader van het door hen gevolgde keuzevak Eventmanagement, verschillende evenementen in Den Haag en omstreken om geld op te halen om de strijd tegen vrouwenmisbruik in conflictgebieden aan te gaan.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube