De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundigen nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Persberichten

De Haagse Hogeschool presenteert Students’ Choice op Movies that Matter Festival

13-03-2015

In de weken voorafgaand aan het vernieuwde, 9-daagse Movies that Matter Festival, dat op vrijdag 20 maart begint, bekeek een jury van studenten van De Haagse Hogeschool acht films. Uit deze acht films kozen zij hun top 3. Voor deze 3 films zijn vertoningen gepland die voor studenten gratis te bezoeken zijn. Tijdens een Award Ceremony op 23 maart 2015 reikt de studentenjury de Students’ Choice Award uit aan hun absolute nummer 1, waarvan de regisseur een geldprijs van € 1.000,- ontvangt. Het Students’ Choice programma is een samenwerking tussen De Haagse Hogeschool en het Movies that Matter Festival.

Pop-up Store en symposium ‘Cruise Collection’ bij De Haagse

13-03-2015

Op 20 maart 2015 opent op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool een Pop-up Store voor vintagekleding haar tijdelijke deuren. Aanleiding voor de oprichting van de winkel is het symposium Cruise Collection, waar verschillende partijen uit de mode-industrie zowel als uit het (mode)onderwijs samen nadenken over de ‘modeketen van de toekomst’. Het symposium wordt georganiseerd door het lectoraat Change Management van De Haagse en de Fashion Council Nederland.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube