De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundigen nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

De Haagse Hogeschool in actie voor Serious Request

11-12-2015

Studenten van de opleiding Commerciele Economie en de minor Eventmanagement zamelen ook dit jaar zoveel mogelijk geld in voor Serious Request. >>

Medewerker HHs promoveert op communicatiepatronen bij EU-besluitvorming

17-09-2015

De dagelijkse besluitvorming in de EU beïnvloedt het proces van Europese eenwording. In hoeverre is die dagelijkse besluitvorming een drijfveer voor verandering in het Europese integratieproces? Dat heeft Santino Lo Bianco (VU en Haagse Hogeschool) in zijn promotie-onderzoek onderzocht. Hij verdedigt zijn proefschrift op 23 september. >>

Persberichten

Ready, set…go!

05-02-2016

De HALO (opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding) en het lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving van De Haagse Hogeschool gaan met Stichting SportMindz samenwerken aan een nieuw beweegprogramma: SportMixz op School. Een beweegprogramma ter bevordering van de motorische vaardigheden van kinderen. Vandaag, 5 februari, is een belangrijke stap genomen met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen de betrokken partijen.

Haagse Studenten geven jongeren uit Rio kans op beter leven

02-02-2016

Studenten van diverse opleidingen van De Haagse Hogeschool hebben geld opgehaald voor de stichting Estrela da Favela. Op 2 februari overhandigden de deelnemende studenten een cheque van €12.000,=aan een afvaardiging van de stichting.

CORPORATE BODIES Film Festival

27-01-2016

Op 11, 12 en 13 februari vindt de eerste editie van het CORPORATE BODIES Film Festival plaats. Een samenwerkingsverband tussen De Haagse Hogeschool en het Filmhuis Den Haag. Drie dagen vol films over organisaties, maar ook debatten, lezingen, workshops, performances en een feest.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Pinterest