De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 22.700 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

De Haagse Winkel nu ook online

07-03-2014

De Haagse Winkel Online, dé internetwinkel van De Haagse Hogeschool. Hier vind je een selectie van ons assortiment uit De Haagse Winkel, bijvoorbeeld een hoody met ‘The Hague University’-logo, vintage T-shirt of een pen. >>

Persberichten

Wereldproblemen oplossen tijdens Haagse Summer School

17-04-2014

Deze zomer zoeken studenten uit hele wereld tijdens de nieuwe Summer School van De Haagse Hogeschool naar oplossingen voor grote maatschappelijke problemen als armoede, milieuvervuiling en de economische crisis. Om tot oplossingen te komen, zullen de studenten voor het eerst tijdens een Summer School trachten de grenzen tussen de publieke en de private sector te doorbreken. En natuurlijk is Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, daarvoor bij uitstek de geschikte locatie.

Onderzoek De Haagse Hogeschool naar fitplaatsen

17-04-2014

Het lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving van De Haagse Hogeschool gaat het komende jaar voor de gemeente Den Haag een onderzoek uitvoeren naar zeven fitplaatsen in Den Haag. Het onderzoek richt zich op de vraag wie van de fitplaatsen gebruik maakt en op welke wijze. Ook wordt onderzocht waarom sommige fitplaatsen wel in trek zijn en andere weer niet. Ligt dit aan de locatie, de toestellen, georganiseerde activiteiten of andere zaken?

Vijf Haags/Delftse innovaties gaan op voor beste Student Company van Nederland

07-04-2014

Op 2 juni wordt de jaarlijkse nationale finale van de Jong Ondernemen Student Company of the Year competitie gehouden. Op dit moment zijn er nog 25 HBO-studentenbedrijven in de running, waarvan vijf van De Haagse Hogeschool.

Nieuwe voorzitter De Haagse Hogeschool gestart

03-04-2014

Per 1 april is Leonard Geluk begonnen in zijn nieuwe functie als voorzitter van het College van Bestuur van De Haagse Hogeschool. Met de komst van mr. L.K. (Leonard) Geluk is het College van Bestuur weer voltallig.

ICT: van de kelder naar de board room

02-04-2014

Dit collegejaar bestaat de opleiding Business IT & Management van De Haagse Hogeschool 40 jaar. Om jubileum dit te vieren heeft Constantijn van Oranje-Nassau op dinsdag 1 april een lezing gegeven over het belang van ICT.

TEDxHagueAcademy over Secure Societies

20-03-2014

Op 19 maart was De Haagse Hogeschool de host voor de TEDxHagueAcademy Salon met als thema ‘Secure Societies’. Meer dan 300 bezoekers konden genieten van de inmiddels welbekende Talks door inspirerende sprekers, maar ook van diverse andere activiteiten rondom het thema. De talks waren via een livestream te volgen, maar zijn ook nu nog te bekijken via http://tedxhagueacademy.org/video

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer