De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundigen nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn.

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

De Haagse Hogeschool ontruimd na brandmelding

23-04-2015

Een beperkt deel van De Haagse Hogeschool is vandaag ontruimd. In een keukentje op de vijfde etage in een van de gebouwdelen aan het Johanna Westerdijkplein is een klein brandje ontstaan. Hierop zijn de sprinklers afgegaan. Uit voorzorg is door de brandweer dat deel van het gebouw ontruimd. >>

Studente European Studies wint Scriptieprijs

20-04-2015

Nina de Korte, inmiddels oud-studente European Studies, heeft tijdens de Onderzoeksdag op 15 april de Link Scriptieprijs 2015 gewonnen. In haar scriptie analyseerde Nina de studentenmobiliteit binnen Europa. Volgens de jury was haar scriptie van maatschappelijk belang en keek ze over grenzen heen.

Lees hier het artikel

Drie HHs-docenten ontvangen Promotiebeurs

13-04-2015

Drie docenten van De HHs hebben op 25 maart de Promotiebeurs voor Leraren ontvangen: Rosa Groen (Bedrijfskunde MER), Alex Reuneker (Communication and Multimedia Design) en Floor Scheffers (Voeding & Diëtetiek). Zij mogen gedurende vier jaar maximaal twee dagen per week aan hun onderzoek werken met behoud van salaris. >>

De derde Haagse Vredeconferentie

01-04-2015

De Haagse Hogeschool organiseert de derde Haagse Vredesconferentie, die oorspronkelijk 100 jaar geleden zou plaatsvinden. De conferentie wordt georganiseerd voor de nieuwe generatie studenten die graag willen bijdragen aan betere ideeën over hoe vrede en humanitair recht te onderhouden. >>

Lector verkozen tot nieuwe Denker des Vaderlands

27-02-2015

Vanaf 27 maart is Marli Huijer de nieuwe Denker des Vaderlands. >>

Persberichten

Onderzoek naar Haagse fitplaatsen afgerond

21-04-2015

Het lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving van De Haagse Hogeschool heeft het afgelopen jaar voor de gemeente Den Haag een onderzoek uitgevoerd naar zeven fitplaatsen in Den Haag. Met het onderzoek wilde de gemeente inzicht krijgen in wie van de fitplaatsen gebruik maakt en op welke wijze. Ook werd onderzocht waarom sommige fitplaatsen wel in trek zijn en andere weer niet. Naar aanleiding van het onderzoek is een stappenplan voor optimalisatie van het gebruik opgesteld.

Haagse Studenten ondersteunen gevecht tegen kanker

14-04-2015

Studenten van diverse opleidingen van De Haagse Hogeschool hebben geld opgehaald voor de stichting Fight Cancer. Op 13 april overhandigden de deelnemende studenten een cheque van €13.500,= aan de stichting. Met deze bijdrage wordt een arts in opleiding aan het LUMC ondersteund.

De Haagse Hogeschool krijgt ‘The Hague School of Management’

10-04-2015

Op 9 april 2015 kondigde drs. Yardena Shitrit, directeur van de Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool, tijdens een netwerkevent de nieuwe naam aan van de academie; ‘The Hague School of Management’. De definitieve naamswijziging zal per 1 juni plaatsvinden.

print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube