De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn. 

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Nieuwsberichten

Lector Marli Huijer verkozen tot nieuwe Denker des Vaderlands

27-02-2015

Vanaf 27 maart is Marli Huijer de nieuwe Denker des Vaderlands. Huijer noemt zichzelf nadrukkelijk geen kamergeleerde, en pleit voor vrijmoedig spreken in de publieke ruimte. Haar eigen denken typeert zij als ┬┤tussendenken┬┤. 'Ik denk vanuit dat wat nu actueel en belangrijk is. Trek ik me terug in een berghut, dan weet ik niet wat er in de samenleving speelt. Ik moet te midden van mensen zijn, weten waar mensen over praten, met welke vragen zij en ik zitten. Een van die vragen is: hoe kunnen we de publieke ruimte vormgeven? Hoe zorgen we dat iedereen meepraat en daaraan bijdraagt?'

Lees hier het gehele bericht


Persberichten

De Haagse Hogeschool organiseert dag voor haar alumni

09-02-2015

Op zaterdag 7 maart 2015 organiseert De Haagse Hogeschool haar tweejaarlijkse Alumnidag voor iedereen die ooit aan De Haagse of een van haar voorlopers is afgestudeerd of heeft gewerkt. Een programma met workshops en lezingen op diverse kennisgebieden biedt alle alumni van De Haagse Hogeschool, nationaal en internationaal, de kans hun professionele vaardigheden en kennis aan te scherpen. En natuurlijk is er altijd de kans vroegere klasgenoten tegen het lijf te lopen.
print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube