De Haagse Hogeschool

Nieuws en pers

De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Met 22.700 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. De vele evenementen, ontwikkelingen en de deskundigen die aan de hogeschool verbonden zijn, maken dat de hogeschool regelmatig in de media te vinden is.

Heeft u de mening van een deskundige nodig om te reageren op actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen? De Haagse Hogeschool is een grote kennisinstelling waar vele docenten en lectoren met deskundigheid op diverse gebieden werkzaam zijn. 

In de mediakit vind je onder andere foto's van de hogeschool en logo's van de hogeschool, die gebruikt kunnen worden bij een publicatie.

Nieuwsberichten

Verklaring tentamendiefstal

14-07-2014

De Haagse Hogeschool heeft op vrijdag 11-7-2014 van een redacteur van Omroep West begrepen dat er een tentamen voortijdig was uitgelekt. Het ging hierbij om een tentamen van de opleiding Bedrijfskunde MER. >>


Klittenbandkleding het beste idee voor de zorg

05-06-2014

Op woensdag 4 juni heeft ‘Young Care’ de finale van de student-ondernemerswedstrijd ‘mijn eerste onderneming in de zorg’ gewonnen. De 5 studenten van De Haagse Hogeschool die Young Care samen hebben opgericht krijgen €5.000 om hun idee daadwerkelijk te realiseren. >>


Persberichten

50 Braziliaanse studenten ronden Modern and Efficient Public Managementprogramma succesvol af

16-06-2014

Op vrijdag 13 juni 2014 ontvingen 50 Braziliaanse studenten een certificaat van de Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool wegens het succesvol afronden van het maatwerkprogramma ‘Modern and Efficient Public Management programma’. Het is de tweede keer dat De Haagse Hogeschool dit ‘mini-MBA-programma’ aan mag bieden aan jonge medewerkers van het Federaal district in Brasilia.
print | sitemap | abc-index | disclaimer | beheer
      Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube