Twijfelende studiekiezer

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog. Dan helpen wij je graag.

Aan de slag

Over De Haagse

Een veilig en betrokken klimaat creëren waarin we gelijke kansen scheppen. Onderzoeken wat er écht speelt in de wereld en daar oplossingen voor vinden. Lees meer over ons streven naar continue ontwikkeling, of beter nog: doe mee!
Campagnebeeld Let's Change

Over ons

Over ons

Aan De Haagse Hogeschool studeren bijna 26.000 studenten uit meer dan 120 landen. Ontdek wat we onze studenten mee willen geven, hoe de organisatie in elkaar steekt en waar je onze locaties vindt.

Een jonge man met een virtual reality-bril onderzoekt de omgeving in een park.

Ons onderzoek

Ons onderzoek

Met praktijkgericht onderzoek werkt De Haagse met haar partners aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Denk aan vraagstukken over veiligheid, inclusief onderwijs of de inzet van data.

Werken bij De Haagse

Werken bij De Haagse

Een podium voor jouw kennis, twee keer zoveel vakantiedagen en helemaal jezelf mogen zijn in een internationale, open en dynamische omgeving. Heeft werken bij De Haagse het ook voor jou?

Agenda

Machine die tomaten scant
30 maart, 13:00 - 17:30

Themabijeenkomst Optische Technologie voor de Glastuinbouw

De digitalisering van de glastuinbouwsector is in volle gang en een belangrijke stap richting duurzame productie van gezond en veilig voedsel.
Lees meer
Faith in Human Rights
30 maart, 16:00 - 18:00

Uitreiking Clara Weijer-Wichmann penning

Ieder jaar reikt de Liga voor de Rechten van de Mens de Clara Meijer-Wichmann penning uit aan een persoon of groep die zich in Nederland op een bijzondere wijze hard gemaakt heeft voor de mensenrechten.
Lees meer
Vier studenten op de trap op de Haagse Hogeschool
31 maart, 16:00 - 20:00

Bezoek onze Open Dag

We kijken ernaar uit om jou weer te ontvangen op onze locaties. Vrijdag 31 maart is het weer zover! Al onze vestigingen zijn tussen 16.00 en 20.00 uur geopend.
Lees meer