Van vakkenvuller naar gat-in-de-markt-vuller

Start jouw marketingcarrière aan De Haagse

Banner CE landingspage

Jij hebt iets met markten, producten, media en trends. Gladde verkooppraatjes? Daar hou je niet van. Maar een nieuwe sneaker introduceren volgens een strak marketingplan, dat zie je wel zitten. Zeker als je dat ook nog in het buitenland mag doen. Een stevige basis voor zo’n toffe sales- of marketingjob vind je bij de opleiding Commerciële Economie.

Ontdek meer over de opleiding

De opleiding Commerciële Economie

De marketeer van morgen

Tijdens de opleiding Commerciële Economie leer je alles over marketing, verkoop, marktonderzoek, communicatie en consumentengedrag. Gedurende je studie zal je steeds meer beseffen hoe snel de wereld van marketing en sales verandert. Vorig jaar bereikte je je doelgroep nog via een advertentie op Facebook, vandaag deel je een verhaal op Snapchat en morgen...? We leren je om flexibel te zijn, mee te veranderen en vernieuwend te denken. Zodat je over vier jaar klaar bent voor de wereld van morgen.

Wat kun je eigenlijk doen met Commerciële Economie?

Die vraag krijgen we vaak. Daarom interviewden we 3 afgestudeerden. Bekijk de filmpjes en ontdek wat ze doen en waar ze trots op zijn.

Robiena Bhoelan

Marketing & Salesmanager

Ali Akkabi

Projectmedewerker Marketing & Sales

"Ik had nog geen idee wat ik precies wilde en Commerciële Economie is een opleiding die lekker breed is. Ik kon dus nog alle kanten op."

Sven van der Lugt

Waarom hij voor Commerciële Economie koos

Sven van der Lugt

Accountmanager Heineken

Sleep opzij

Wat word je met Commerciële Economie?

• Product- of accountmanager
  • Reclamestrateeg
  • Marketingmanager
  • Consultant
  • Marktonderzoeker
  • Mediaplanner

Waarom Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool?

• Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, zodat je je eigen studieroute kunt uitstippelen.
  • Met minors en keuzevakken stem je bijna een kwart van je studie af op jouw interesses.
  • Je maakt internationale ambities waar met uitwisselingsprogramma’s, stages en studiereizen.
  • Doorstuderen aan de Erasmus Universiteit is mogelijk dankzij een uniek doorstroomprogramma.

Supermarktproject

In deze filmpjes vertellen studenten van Commerciële Economie kort iets over het ‘Supermarktproject’ waarbij ze vernieuwende producten op de markt moesten zetten. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

Sleep opzij

Heb je vragen?

Bel of mail dan met Commerciële Economie docent  Sushy Mangat: 070 - 445 7816 / s.mangat@hhs.nl.