Bestuur, Recht en Veiligheid minoren

Binnen onze hogeschool horen de thema’s bestuur, recht en veiligheid samen tot één faculteit: BRV. Bij BRV kun je veel verschillende minoren volgen. De rode draad daarin? Actuele, maatschappelijk relevante en praktijkgerichte thema’s. Met een BRV minor kun je je kennis verbreden of verdiepen. Op deze pagina vind je korte beschrijvingen van de minoren die jij in het studiejaar 2022-2023 kunt volgen. Is een minor in de thema’s Bestuur, Recht en Veiligheid in Den Haag, stad van vrede en recht iets voor jou? Meld je dan aan via Kies op Maat.

Onze minoren

Minoren die je bij de faculteit BRV kunt volgen worden met name in het Engels gegevens wegens een internationale karakter. Er zijn echter ook minoren die in het Nederlands worden gegeven. Hieronder zie je per thema welke minoren je bij ons kan volgen. Beschrijvingen zijn in de onderwijstaal van de minor.

Legal future

Aan het werk in Den Haag

Peacebuilding and justice

Global and European Governance and Public Policy

Safety and Security

Aanmeldprocedure

Voor de BRV minoren kun je je vanaf nu t/m 15 mei 2022 inschrijven via de website Kies op Maat. Spreekt een van onze minoren je aan? Via de button Kies Module op de homepage van Kies op Maat, zoek je naar deze minor en sluit je gelijk een leerovereenkomst af. Deze print je uit en neem je mee naar je studieadviseur, die kan je verder helpen bij het krijgen van toestemming van je examencommissie. Als je die toestemming hebt gekregen, stuur je de ondertekende leerovereenkomst naar De Haagse Hogeschool. Het adres vind je op de leerovereenkomst. Pas wanneer wij akkoord zijn met je aanvraag, kun je je echt inschrijven. Hoe je dat moet doen, krijg je van ons te horen.

Naar Kies Op Maat