Studeren voor professionals

Ben jij ambitieus en gedreven? Wil je naast je baan een praktijkgerichte en veelzijdige deeltijd-bachelor, post-hbo of master volgen? En breid je graag je (inter)nationale netwerk uit? De Haagse Hogeschool biedt je keuze uit een ruim aanbod.

Een les van een masteropleiding

Nadruk op netwerken en een veelzijdig curriculum

Als netwerkhogeschool en kennisinstelling heeft De Haagse Hogeschool ruime aandacht voor internationalisering. Dankzij strategische en structurele samenwerkingsverbanden in binnen- en buitenland creëren we volop kansen voor beter onderwijs en onderzoek. Dit merk je ook aan de veelzijdige onderwijsprogramma’s van de deeltijd-bachelors, post-hbo en masters én de vele contacten met (inter)nationale bedrijven. Bovendien zijn onze docenten en lectoren vaak actief of actief geweest in de beroepspraktijk, waarmee wij de kennis en het netwerk van buiten naar binnen halen.

Danny

Over veel bijleren

Mike

Over samenwerking

Iris

Over kansen vergroten

Johan

Over mooie discussies en nieuwe ideeën

Nick

Over doorgroeimogelijkheden

Net even dieper op de zaken ingaan

Melvin

Over een carrièreswitch

Sleep opzij

Gevarieerd aanbod aan deeltijd bachelors

Bij De Haagse Hogeschool kun je al binnen enkele maanden een deeltijd-bachelor halen. Wij bieden een uitdagende leeromgeving met ervaren vakdocenten en lectoren. Bovendien word je omringd door gemotiveerde medestudenten. Diverse deeltijd-bachelors zijn Engelstalig voor een carrière in een internationale omgeving.

Onderscheidende post-hbo

Wil je specifieke vaardigheden ontwikkelen? Zoek je meer verbredende kennis binnen jouw vakgebied? Of wil je juist de diepte in en jezelf een specialist kunnen noemen? De vakdocenten en lectoren van onze onderscheidende post-hbo opleidingen bieden je actuele kennis en vaardigheden. Bovendien kun je eigen cases uit de beroepspraktijk inbrengen en leren van praktijksituaties van professionele medestudenten.

Ambitieuze masters

Of is het jouw ambitie om door te groeien naar een hoger niveau, waarbij je een groot netwerk binnen je vakgebied opbouwt? Ons ruime aanbod aan masters is een waardevolle aanvulling op je bachelordiploma en bestaande werkervaring. Je kunt zowel voor Nederlandstalige als Engelstalige masters kiezen. Ook bij de masters kun je cases uit jouw werkveld inbrengen en leren van praktijksituaties van andere masterstudenten.

Open Dag

Bezoek onze open dagen. We vertellen je graag meer over de opleiding van jouw interesse én de pijlers waarop De Haagse Hogeschool berust: netwerkhogeschool, wereldburgerschap en internationalisering. Op 12 april 2019 is onze eerstvolgende Open Dag.

Sleep opzij

Contact

Bachelor opleiding
Loop voor een deeltijd bachelor opleiding eens binnen bij ons Study & Career Centre voor een algemeen studiekeuzeadvies en of een studiekeuzegesprek. Bel naar 070 - 445 8595 of stuur een e-mail

Post-hbo of master
Heb je nog vragen over een post-hbo of masteropleiding?
Neem contact op met de Academie voor M&PC. Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail.