Stage- of afstudeeropdrachten aanmelden

Wilt u als bedrijf of organisatie een vacature voor een stage- of afstudeeropdracht indienen? Ga dan naar OnStage4Business. Met behulp van OnStage4Business kunt u vacatures aanmaken, deze bij de juiste opleiding uitzetten, vacatures beheren, contactinformatie actueel houden en overzichtelijk zien welke studenten momenteel werkzaam zijn bij uw bedrijf of organisatie.

Studenten werken in een technieklokaal

Indien uw stage- of afstudeeropdracht aansluit bij de desbetreffende opleiding (en), dan wordt de opdracht beschikbaar gesteld aan studenten in de OnStage vacaturebank en kunnen studenten bij interesse contact met u opnemen. Als uw opdracht niet voldoet, neemt de betreffende opleiding contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden om alsnog een passende stage- of afstudeeropdracht te formuleren. U kunt de vacature aanpassen en dan opnieuw indienen.

Heeft u vragen over het werken met OnStage4Business? Via deze korte handleiding en presentatie krijgt u uitleg hoe het systeem werkt.

Ga naar OnStage4Business