The Lighthouse

The Lighthouse is een platform met een programma voor alle studenten en medewerkers van De Haagse Hogeschool vol interessante activiteiten over actuele en maatschappelijke vraagstukken en wereldwijde issues.
The Lighthouse - Ilja Leonard Pfeijffer

The Lighthouse biedt een breed palet aan activiteiten zoals lezingen, discussie en debat, workshops, tentoonstellingen, films en documentaires. Activiteiten die onze studenten en medewerkers aan het denken zetten en die het gesprek op gang brengen over maatschappelijke en politieke vraagstukken, de wereld en de toekomst. 

Dit past natuurlijk perfect bij het wereldburgerschap van onze studenten dat wij als hogeschool belangrijk vinden. Kijk over je eigen grenzen heen, ontmoet mensen met verschillende achtergronden en verplaats je in de ander.

The Lighthouse organiseert deze activiteiten het liefst samen met studenten, docenten en onderzoekers. Ook organiseren we events met externe partijen. De evenementen van The Lighthouse vinden plaats op en rond het centrale plein van het gebouw aan het Johanna Westerdijkplein. Alle evenementen zijn gratis toegankelijk voor studenten en medewerkers van de hogeschool. Ook externe bezoekers zijn welkom.

The Lighthouse podcasts

Op zoek naar nieuw luistermateriaal? Beluister de nieuwste podcastafleveringen van The Lighthouse!
Lees meer

Heb je een idee voor een evenement of activiteit?

Neem dan contact op met The Lighthouse & Events! We werken graag met je samen.
Lees meer

Het team

Annelies van Rosmalen

Annelies van Rosmalen

Programmamanager

Anja Plugge

Anja Plugge

Event Manager

Chantal van Enst

Chantal van Enst

Event Communicatie

Eva Smarius

Eva Smarius

Event Manager

Hilde Buimer

Hilde Buimer

Adviseur

Marisa Kok

Marisa Kok

Event Coördinator

Mirjam Schoenmaeckers

Mirjam Schoenmaeckers

Event Manager

Robin Bormans

Robin Bormans

Event Manager