Digitale veiligheid voor jongeren in het basis en voortgezet onderwijs

shutterstock_234587068

Vanuit het Centre of Expertise Cyber Security (CoECS) is lector Marcel Spruit samen met een groep onderzoekers en diverse studenten bezig met een project om er voor te zorgen dat jongeren in Nederland in het basis- en voortgezet onderwijs als vanzelfsprekend veilig participeren in de digitale wereld.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de projectleider (zie het projectteam hieronder voor de meest recente gegevens).

pratende tablet

Over het project
Lees meer over zowel nut en noodzaak van het project als de gekozen project aanpak (pdf).

kinderen om de tafel

Diploma Veilig Internet
Diploma Veilig Internet is een lespakket over veilig meedoen op internet. Het pakket bestaat uit opdrachten voor in de klas of thuis, een game en een toets. De Haagse Hogeschool heeft de "ik surf veilig" inhoud ontwikkeld voor dit lespakket.

Het projectteam

Lisanne Slot MSc