Goed bestuur voor een Veilige Wereld

Je kunt er niet omheen: we leven in een wereld die continu verandert. Binnen het thema Goed Bestuur voor een Veilige Wereld doen we onderzoek naar drie gebieden waarop veel veranderingen plaatsvinden: mondiale steden, nieuwe risico’s en complexe governance. We doen dat om op De Haagse Hogeschool de kennis te ontwikkelen die nodig is om de professionals van de toekomst op te leiden en de beroepspraktijk te vernieuwen.

Cybersecurity in het MKB

Ben je benieuwd hoe ons onderzoek naar Goed Bestuur er in de praktijk uit ziet? Bekijk het filmpje over ons onderzoeksproject naar Cybersecurity in het MKB.

Goed bestuur voor een veilige wereld

Goed Bestuur voor een Veilige Wereld maakt gebruik van de kennis van de lectoraten, professionele onderzoekers en studenten om relevante vragen te bestuderen en richt zich op drie grote thema’s:

• Mondiale steden
  • Nieuwe risico's
  • Complexe governance

Onderstaande lectoraten vallen binnen dit thema:

NaamE-mail
Leading lectorHenno Theisensh.c.theisens@hhs.nl