Goed Bestuur voor een Veilige Wereld

Je kunt er niet omheen: we leven in een wereld die continu verandert. Binnen het thema Goed Bestuur voor een Veilige Wereld doen we onderzoek naar drie gebieden waarop veel veranderingen plaatsvinden: mondiale steden, nieuwe risico’s en complexe governance. We doen dat om op De Haagse Hogeschool de kennis te ontwikkelen die nodig is om de professionals van de toekomst op te leiden en de beroepspraktijk te vernieuwen.

Cybersecurity in het MKB

Ben je benieuwd hoe ons onderzoek naar Goed Bestuur er in de praktijk uit ziet? Bekijk het filmpje over ons onderzoeksproject naar Cybersecurity in het MKB.

Goed Bestuur voor een Veilige Wereld maakt gebruik van de kennis van de lectoraten, professionele onderzoekers en studenten om relevante vragen te bestuderen en richt zich op drie grote thema’s:

• Mondiale steden
  • Nieuwe risico's
  • Complexe governance

Publicaties

Onderstaande lectoraten zijn betrokken bij dit thema, kijk op deze pagina's voor een overzicht van hun publicaties, projecten en nieuws:

NaamE-mail
Leading lectorHenno Theisensh.c.theisens@hhs.nl
ProgrammacoördinatorIris Meerts i.p.meerts@hhs.nl
VoorzitterLiduine Bremerl.m.bremer@hhs.nl

DatumEvenementLocatie
8 april 2019Onderzoekslunch: Collectieve woonvormen voor ouderenHoofdvestiging, Innovation Playground