Goed bestuur voor een Veilige Wereld

Je kunt er niet omheen: we leven in een wereld die continu verandert. Binnen het platform Goed Bestuur voor een Veilige Wereld doen we onderzoek naar drie gebieden waarop veel veranderingen plaatsvinden: mondiale steden, nieuwe risico’s en complexe governance. We doen dat om op De Haagse Hogeschool de kennis te ontwikkelen die nodig is om de professionals van de toekomst op te leiden en de beroepspraktijk te vernieuwen. In het platform werken lectoren, onderzoekers, docenten en professionals van binnen en buiten de hogeschool samen om die doelstellingen te bereiken.

Goed bestuur voor een veilige wereldGoed Bestuur voor een Veilige Wereld maakt gebruik van de kennis van de lectoraten, professionele onderzoekers en studenten om relevante vragen te bestuderen. Het platform richt zich op drie grote thema’s:

• Mondiale steden
  • Nieuwe risico's
  • Complexe governance

Onderstaande lectoraten participeren in dit onderzoeksplatform:

NaamE-mail
Leading lectorHenno Theisensh.c.theisens@hhs.nl