Bestuurskunde / Overheidsmanagement - Duaal

Als bestuurskundige adviseer je over het parkeerprobleem in de binnenstad voor de gemeente. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Beleidsmedewerker
Projectmanager
Adviseur
Consulent
Directiesecretaris

Doorstuderen

Aan De Haagse, een andere hogeschool of de universiteit

Gefeliciteerd, je bent klaar! En nu? Nu wil je graag verder studeren. Dat kan! Zelfs extra snel als je kiest voor een speciaal doorstroomprogramma. Je kunt al tijdens je studie aan De Haagse Hogeschool een premaster volgen aan de Universiteit Leiden. Zo ben je lekker snel klaar. Excellente studenten, met 7,5 of hoger als gemiddeld cijfer, komen in aanmerking om in hun tweede jaar solliciteren naar een plaats in het premastertraject.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Bestuurskunde / Overheidsmanagement - Duaal?