Bestuurskunde / Overheidsmanagement - Duaal

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Inschrijfprocedure

Je aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? Hier vind je ook belangrijke deadlines. Deze opleiding start in september en heeft geen februari-instroom.

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  • Naam internationaal: Public Administration
  • Opleidingscode (Isat): 34464
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Heb je vragen over Bestuurskunde/Overheidsmanagement, over studeren en werken of wil je meer informatie ontvangen? Welke vraag je ook hebt, we helpen je graag verder.

• Neem daarvoor contact op met een van de docenten via dit contactformulier.
  • Hoor je liever van een student hoe het is om aan De Haagse te studeren en daarnaast te werken? Stel je vraag aan Sanne, Nuno of Simran.
  • Op LinkedIn en Instagram plaatsen we regelmatig informatie, verhalen, tips en trucs. Zo blijf je op de hoogte.

Contact met de student

Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.