Commerciële Economie - Deeltijd

Als flexibele professional met multidisciplinaire blik lig je uitstekend in de markt, omdat jij je blijft ontwikkelen en er zo voor zorgt dat je nooit door de toekomst wordt ingehaald. Digitalisering, de circulaire economie en meervoudige waardecreatie zijn de grote thema’s van deze tijd, maar ook die zijn aan verandering onderhevig. Met de deeltijdopleiding CE blijf jij helemaal bij de tijd. Zo werk je aan je eigen relevantie, voor je huidige werkgever, toekomstige werkgevers én voor de maatschappij.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Adviseur consumentenmarkt
Brand specialist
Customer experience coördinator
Databasemarketeer
Marketingmanager
Online marketeer
Shopmanager
Minder passende beroepen
Bedrijfseconoom
Communicatieadviseur
Productontwerper
Webbouwer
Webdesigner

Oud-studenten aan het woord

Rogier Schmit

Over zijn carrière bij T-Mobile

Hoe verbeteren we de toekomst van ons werk?

Rogier Schmit

Over digitaal transformeren

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit of hogeschool

Wil je verder studeren nadat je de opleiding CE aan De Haagse Hogeschool hebt afgerond? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een universitaire opleiding of een van onze masteropleidingen volgen. Een masteropleiding die goed aansluit is de Master of Business Administration (MBA), een van oorsprong Amerikaanse bedrijfskundige opleiding. De titel staat gelijk aan de Nederlandse universitaire graad. MBA is een brede opleiding en gericht op algemeen management. Voordat je aan een master begint, moet je vaak eerst een schakeljaar doen.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 6 februari 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie - Deeltijd?

Meld je aan