Commerciële Economie - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld commercieel medewerker of accountmanager. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Een ideale situatie dus als je na je studie een hogere functie ambieert of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan op de werkvloer, want je kent zowel de theorie als de praktijk van een commerciële functie. De basis is gelegd voor een mooie carrière!

Aan het werk

Dit word je wel
Shopmanager
Marketingmanager
Customer experience coördinator
Online marketeer
Adviseur consumentenmarkt
Databasemarketeer
Brand specialist
Dit word je niet
Webbouwer
Webdesigner
Ontwerper van producten
Bedrijfseconoom
Communicatieadviseur

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Rogier Schmit

Over zijn carrière bij T-Mobile

Hoe verbeteren we de toekomst van ons werk?

Rogier Schmit

Over digitaal transformeren

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit of hogeschool

Wil je verder studeren nadat je de opleiding CE aan De Haagse Hogeschool hebt afgerond? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een universitaire opleiding of een van onze masteropleidingen volgen. Een masteropleiding die goed aansluit is de Master of Business Administration (MBA), een van oorsprong Amerikaanse bedrijfskundige opleiding. De titel staat gelijk aan de Nederlandse universitaire graad. MBA is een brede opleiding en gericht op algemeen management. Voordat je aan een master begint, moet je vaak eerst een schakeljaar doen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie - Deeltijd?

Meld je aan