Commerciële Economie | Marketing Management - Deeltijd

Als flexibele professional die meedenkt met andere afdelingen lig je uitstekend in de markt. Jij blijft je ontwikkelen en wordt nooit door de toekomst ingehaald. Digitalisering, data en meervoudige waardecreatie: dankzij Commerciële Economie | Marketing Management ben jij nu een vakexpert met een brede kennis en ruime inzetbaarheid. Zo vergroot je je relevantie, voor je huidige werkgever, toekomstige werkgevers en vooral: voor jezelf. Ambitie om nog verder door te stromen? Niets wat je weerhoudt. Aan De Haagse kun je een master volgen en je kunt ook naar de universiteit.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Adviseur consumentenmarkt
Brand specialist
Customer experience coördinator
Databasemarketeer
Marketingmanager
Online marketeer
Shopmanager
Minder passende beroepen
Bedrijfseconoom
Communicatieadviseur
Productontwerper
Webbouwer
Webdesigner

Oud-studenten aan het woord

Rogier Schmit

Over zijn carrière bij T-Mobile

Hoe verbeteren we de toekomst van ons werk?

Rogier Schmit

Over digitaal transformeren

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit of hogeschool

Wil je verder studeren nadat je de opleiding CE aan De Haagse Hogeschool hebt afgerond? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een universitaire opleiding of een van onze masteropleidingen volgen. Een masteropleiding die goed aansluit is de Master of Business Administration (MBA), een van oorsprong Amerikaanse bedrijfskundige opleiding. De titel staat gelijk aan de Nederlandse universitaire graad. MBA is een brede opleiding en gericht op algemeen management. Voordat je aan een master begint, moet je vaak eerst een schakeljaar doen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie | Marketing Management - Deeltijd?