Commerciële Economie - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld commercieel medewerker of accountmanager. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Een ideale situatie dus als je na je studie een hogere functie ambieert of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan op de werkvloer, want je kent zowel de theorie als de praktijk van een commerciële functie. De basis is gelegd voor een mooie carrière!

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Shopmanager
Marketingmanager
Customer experience coördinator
Online marketeer
Adviseur consumentenmarkt
Databasemarketeer
Brand specialist
Minder passende beroepen
Webbouwer
Webdesigner
Ontwerper van producten
Bedrijfseconoom
Communicatieadviseur

Oud-studenten aan het woord

Rogier Schmit

Over zijn carrière bij T-Mobile

Hoe verbeteren we de toekomst van ons werk?

Rogier Schmit

Over digitaal transformeren

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit of hogeschool

Wil je verder studeren nadat je de opleiding CE aan De Haagse Hogeschool hebt afgerond? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een universitaire opleiding of een van onze masteropleidingen volgen. Een masteropleiding die goed aansluit is de Master of Business Administration (MBA), een van oorsprong Amerikaanse bedrijfskundige opleiding. De titel staat gelijk aan de Nederlandse universitaire graad. MBA is een brede opleiding en gericht op algemeen management. Voordat je aan een master begint, moet je vaak eerst een schakeljaar doen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie - Deeltijd?

Meld je aan