Commerciële Economie | Marketing Management - Voltijd

Gefeliciteerd, je bent nu bachelor of science! Dat is een mooie titel die deuren opent. Want reken maar dat bedrijven op jou zitten te wachten. Of ga je een eigen bedrijf beginnen? Jij bent de marketeer van morgen, met een unieke stijl, visie en drive om topmerken, start-ups en goede doelen op de kaart te zetten. Met hart voor de zaak en oog voor mens, milieu en maatschappij. Dankzij jouw creativiteit en enthousiasme maak je van elk product en elke dienst een succes. Nationaal of internationaal, online of offline, eenmaal op je plek maak jij er iets moois van! Wat kun je worden met je diploma Commerciële Economie | Marketing Management? Veel. Zoals: SEO/SEA-manager, accountmanager, onlineconsultant, socialmediamanager, digital marketeer, marketing- en communicatiemanager, salesexecutive, growthmarketeer en productmanager. En nog veel meer!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Community manager
Adviseur consumentenmarkt
Customer experience coordinator
Campaign manager
Accountmanager
Dit word je niet
Webbouwer
Webdesigner
Productontwerper
HTML-deskundige
Appbouwer

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Rogier Schmit

Over zijn carrière bij T-Mobile

Hoe verbeteren we de toekomst van ons werk?

Rogier Schmit

Over digitaal transformeren

Kaj Leroy

Over het grote mensenleven

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool
Met je bachelordiploma Commerciële Economie | Marketing Management op zak verder studeren? Dan kun je een hbo-master volgen aan De Haagse of een andere hogeschool. Zoals de Master of Business Administration of de Master International Communication Management.

Aan de universiteit
Na de opleiding Commerciële Economie | Marketing Management kun je ook naar de universiteit. Kies je voor de Master in Business and Economics (met marketingspecialisatie), dan bieden we je een speciaal programma: de Erasmusminor. Dat is de voorbereiding op een vervolgstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarmee je direct kunt beginnen met je master zonder dat je nog een premaster nodig hebt. In vijf jaar je bachelor én je masterdiploma: scheelt een jaar studietijd én studiegeld!

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie | Marketing Management - Voltijd?

Meld je aan