Commerciële Economie - Voltijd

Als commercieel econoom ga je straks aan de slag in de dynamische en veelzijdige wereld van marketing en sales. Jij bent dan die marketeer van morgen, met een unieke stijl, visie en drive die topmerken, start-ups, beleidsmakers, initiatieven en bewegingen op de kaart kan zetten. Iemand met hart voor de zaak die doelgroepen kan lezen. Die slim netwerken inzet om producten, diensten en mensen op een verantwoorde manier succesvol te maken. Die een professionele werkhouding heeft, verantwoordelijkheid neemt en op onderzoek uitgaat. Lokaal of internationaal, online en offline.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Community manager
Adviseur consumentenmarkt
Customer experience coordinator
Campaign manager
Accountmanager
Dit word je niet
Webbouwer
Webdesigner
Productontwerper
HTML-deskundige
Appbouwer

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Rogier Schmit

Over zijn carrière bij T-Mobile

Hoe verbeteren we de toekomst van ons werk?

Rogier Schmit

Over digitaal transformeren

Kaj Leroy

Over het grote mensenleven

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool
Heb je je bachelordiploma op zak, maar wil je meer? Dan kun je bijvoorbeeld een hbo-master volgen aan De Haagse of een andere hogeschool. Denk aan een Master of Business Administration of International Communication Management.

Aan de universiteit
Naar een universiteit kan ook. Kies je voor de Master in Business and Economics (met marketingspecialisatie), dan bieden we je een speciaal programma: de Erasmusminor. Daarmee kun je direct beginnen met je universitaire master. Dat scheelt je een jaar studietijd en studiegeld. Dit unieke schakeltraject is samen met de Erasmus Universiteit ontwikkeld.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 6 februari 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie - Voltijd?

Meld je aan