Commerciële Economie | Marketing Management - Voltijd

Hoe zorg je dat een nieuw product viral gaat? Hoe maak je een succes van een goed doel? Bij Commerciële Economie | Marketing Management leer je een merk groot te maken en het zo goed mogelijk te verkopen. Met veel praktijkopdrachten en stages, waarbij je je kennis steeds vergroot. Kennis is de basis, maar belangrijk is dat je die toepast. Je werkt veel samen met medestudenten en krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. In een fijne sfeer, waarin studenten en docenten elkaar goed kennen en je altijd op steun kunt rekenen. Een veilige omgeving om te ontdekken waar jouw interesse ligt. Zo word jij een doener met durf en doorzettingsvermogen. De marketeer van morgen met oog voor de wereld om ons heen!

Kom kijken of het klikt

De Haagse Hogeschool helpt jou in je online ontdekkingstocht. Gewoon vanuit huis, op je mobiel, tablet of computer. Kijk hieronder wat je allemaal kunt doen om te weten te komen welke opleiding het beste bij je past. Zo hopen we jouw studiekeuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kom kijken of het klikt tussen ons! 

 • Open Dag gemist? Volg onze webinar!
  Het kan zijn dat je onze online open dag hebt gemist. Klik dan op de volgende link en bekijk de webinar of onze opleidingsvideo die we hebben gemaakt over onze opleiding.
 • Volg ons op Instagram!
  Wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij onze opleiding? Dat kan heel simpel. Volg ons op Instagram!
 • Meer weten? Kies je student. Waarom klikte het bij hem of haar?
  Neem contact op met onze studenten. Zij vertellen je graag wat zij vinden van deze studie. Klik en kies.   

Studenten aan het woord

Sanne Zwaartman

Priya Moennasing

Laurens van Marrewijk

Sleep opzij

Toelatingseisen

Commerciële Economie | Marketing Management Voltijd, 2021-2022

HAVO
C&M (Economie of Management en Organisatie of Bedrijfseconomie + Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M (Economie of Management en Organisatie of Bedrijfseconomie)
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Toelatingsadvies

Kijk wat in jouw situatie geldt

Wil je vanaf het havo of vwo instromen? Dat kan direct met de profielen Economie & Maatschappij, Natuur & Gezondheid of met Natuur & Techniek. Met het havo-profiel Cultuur & Maatschappij heb je daarbij ook nog Economie of Management en Organisatie of Bedrijfseconomie + Wiskunde A of Wiskunde B nodig.

Het kan zijn dat je niet direct toelaatbaar bent. Bijvoorbeeld omdat je geen toelatinggevende vooropleiding hebt, of je geen examen hebt gedaan in een verplicht vak. Kijk hier welke mogelijkheden er zijn om toch te starten aan De Haagse.

Je mist een of meer vakken
Als in de tabel hierboven bij jouw profiel een extra vak staat en je geen examen doet of hebt gedaan in dit vak, dan heb je zoals dat heet een deficiëntie. Je kunt alleen starten als je deze deficiëntie hebt weggewerkt. Kijk op de pagina Toelatingseisen hoe je dit kan doen.

21+toelatingsonderzoek
Heb je geen diploma dat toelating biedt en ben je met ingang van het nieuwe schooljaar 21 jaar of ouder, dan kun je alsnog worden toegelaten als je slaagt voor het Toelatingsonderzoek 21+.
Het Toelatingsonderzoek 21+ vindt in de periode januari t/m juli/augustus op verschillende momenten plaats op De Haagse Hogeschool. Het onderzoek bestaat uit het afleggen van een digitale capaciteitentoets.
Met een buitenlands of internationaal diploma kun je toegelaten worden, mits dit diploma toelating biedt tot hbo en je een bewijs hebt van voldoende beheersing van de Nederlandse taal. Alle buitenlandse en internationale diploma’s worden door De Haagse Hogeschool gewaardeerd.
Zit je nu op een universiteit of andere hogeschool en wil je overstappen naar De Haagse? Dan gelden speciale voorwaarden. In de opleiding CE kun je namelijk niet instromen als het studiejaar al aan de gang is. Onze teamleider propedeuse en internationalisering Sushy Mangat vertelt je graag meer. Je kunt haar bereiken via e-mail s.mangat@hhs.nl of telefoon 070 - 445 7816.
Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling CSI kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid en informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Student voor een dag

Voel je al even student

11 mei 2021

Online Open Dag

We hadden je graag verwelkomd op de Open Dag van onze vestigingen Den Haag, Delft, Zoetermeer en Sportcampus Zuiderpark. Helaas is dat vanwege de maatregelen door het coronavirus niet mogelijk. Om jou toch zo goed mogelijk te helpen een weloverwogen studiekeuze te maken, bieden we daarom onze Open Dag in online vorm aan. Als jij niet naar De Haagse Hogeschool kan komen, dan komt De Haagse naar jou!

Online meelopen

Ervaar een dag lang hoe het is om op De Haagse te studeren. Je volgt online colleges van eerstejaarsstudenten. Wat dacht je van een online college over consumentengedrag, financieel management of het online ondernemingsplan? Je neemt online deel aan werkgroepen en je ziet hoe studenten met elkaar en met docenten omgaan.

Verken jouw interessegebied

Alle opleidingen binnen Business & Management

De studie Commerciële Economie | Marketing Management valt binnen het interessegebied Business & Management. De studies binnen dit interessegebied leren jou hoe je in je toekomstige werk geld kunt verdienen en tegelijk je eigen wereld kunt verbeteren. Wil je meer lezen over Business & Management en weten welke opleidingen nog meer binnen dit interessegebied vallen?
Ga naar de Business & Management pagina.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


 1. 11 mei 2021
  Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Studie in beeld

Sleep opzij

Geïnteresseerd in
Commerciële Economie | Marketing Management - Voltijd?

Meld je aan