Communication & Multimedia Design - Voltijd

Als Interaction Designer maak je het interactieontwerp voor een app bij een bureau voor digitale media. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Interaction designer
User experience designer
Front-end-developer
Service Designer
Social Designer
Visual Interface Designer
Dit word je niet
Programmeur
Communicatieadviseur
Grafisch vormgever

Doorstuderen

Aan de universiteit

Met het bachelordiploma Communication & Multimedia Design op zak heb je goede kansen op een leuke en interessante baan. Met je diploma kun je ook verder studeren aan een universiteit. Met een schakelprogramma kun je een opleiding volgen aan bijvoorbeeld de Universiteit van Amsterdam (een master Media en Cultuur of Human Centered Multimedia). Een master Media Technology aan de Universiteit Leiden of Media Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Tot slot kun je je ook verdiepen in New Media and Digital Culture aan de Universiteit Utrecht of Human-Machine Communication aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Communication & Multimedia Design - Voltijd?

Meld je aan