Communication & Multimedia Design - Voltijd

Je weet nu hoe je gebruiksvriendelijke apps en websites bedenkt en prototypes maakt. Elk bedrijf staat te springen om creatieve, functionele en technische mensen zoals jij. Apps optimaliseren, een idee bedenken voor het verminderen van afval, online fraude en deepfakes aanpakken en complexe data functioneel maken: het kan allemaal.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Wat kun je gaan doen als je de opleiding Communication & Multimedia Design succesvol hebt afgerond? En wat word je beslist niet met deze opleiding? We zetten het graag voor jou op een rij.

Dit word je wel
Interaction designer
User experience designer
Front-end-developer
Service Designer
Social Designer
Visual Interface Designer
Dit word je niet
Programmeur
Communicatieadviseur
Grafisch vormgever
Media-analist

Alumni aan het woord

David de Beun

Over ondernemen naast je studie

Linda van der Zwan

Over mensen inspireren

Dewi van der Lans

Over ideeën waarmaken

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit

Met het bachelordiploma Communication & Multimedia Design op zak heb je goede kansen op een leuke en interessante baan. Met je diploma kun je ook verder studeren aan een universiteit. Met een schakelprogramma kun je een opleiding volgen aan bijvoorbeeld de Universiteit van Amsterdam (een master Media en Cultuur of Human Centered Multimedia). Een master Media Technology aan de Universiteit Leiden of Media Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Tot slot kun je je ook verdiepen in New Media and Digital Culture aan de Universiteit Utrecht of Human-Machine Communication aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Communication & Multimedia Design - Voltijd?