Culturele en Maatschappelijke Vorming

Er zijn veel veranderingen op het werkterrein van afgestudeerden CMV, MWD en SPH. Daarom starten wij in september 2017 met de brede bacheloropleiding Social Work. Vanaf komend studiejaar kun je bij De Haagse Hogeschool kiezen voor een voltijd-, deeltijd- of duale opleiding Social Work.

Toelatingseisen

De opleidingen CMV, SPH en MWD zijn in afbouw. Instroom in de propedeuse is niet meer mogelijk. Heb je vragen? Mail dan naar cmv@hhs.nl, mwd@hhs.nl of sph@hhs.nl.

Ga hier naar de opleiding Social Work!

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Culturele en Maatschappelijke Vorming?