Elektrotechniek - Duaal

Als elektrotechnisch ingenieur in het bedrijfsleven innoveer je en ben je in staat om complexe problemen en ontwerpvraagstukken op te lossen. De meeste studenten blijven werken bij hun werkend leren-bedrijf. Daar krijgen ze (en hebben ze meestal al) een functie die past bij deze vaardigheden. Met een hbo-diploma Elektrotechniek op zak ben je in ieder geval veel waard voor de huidige maatschappij.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Elektrotechnisch ingenieur
Productontwerper
Hardware-software ontwerper
Systeemspecialist
Ontwerper duurzame energiesystemen
Specialist wireless toepassingen
Dit word je niet
Telecomnetwerk ontwerper
Informatiebeveiliger
Ontwerper van mechanische of werktuigbouwkundige systemen
Servicemonteur
Installateur
Kabellegger

Dit kan jij straks ook

Onze oud studenten aan het woord

Niels van Etten

Over communicatie met satellieten

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan TU Delft

Met je bachelordiploma Elektrotechniek op zak kun je nog verder studeren. Een logische keuze is de master Electrical Engineering aan TU Delft. Die universiteit zit op dezelfde campus als De Haagse Hogeschool. Je hoeft dus alleen even naar de overkant te lopen om te kijken of jij je thuis voelt tussen de technische wetenschappers. Wil je dat? Dan stoomt een premaster je in 1 jaar klaar voor je universitaire master. Dat kan deels als minorpakket in jaar 4, maar we raden meestal aan om deze premaster na je hbo-opleiding Elektrotechniek te doen.  

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Elektrotechniek - Duaal?

Meld je aan