European Studies - Engels - 4 jaar - Voltijd

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Aanmelden

Inschrijfprocedure

Je aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? Hier vind je ook belangrijke deadlines. Deze opleiding start in september en heeft geen februari-instroom.

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):

Officiële opleidingsnaam: European Studies
Opleidingsnaam internationaal: European Studies
Opleidingscode (Isat): 34419
Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld. 

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

In 2016 ontving European Studies een uitstekende accreditatie van de NVAO en kreeg bovendien een speciaal certificaat voor internationalisering. Hiermee werden de inspanningen die de opleiding doet om een internationaal curriculum aan te bieden dat aansluit bij de globaliserende arbeidsmarkt erkend. In 2017 ontving European Studies het “Certificate for Quality in Programme Internationalisation” van het European Consortium for Accreditation (ECA).

Downloads

Contact met de opleiding

Vragen over de 4-jarige hbo-opleiding European Studies? Neem direct contact op. Heb je vragen over toelating, inschrijving en andere zaken? Mail dan naar de Centrale Studenten Inschrijving: csi@hhs.nl.

Vind en volg European Studies op social media
Onze European Studies opleiding is actief op social media. Hier vind je veel informatie over onze Engelstalige opleiding (zowel de vierjarige áls de driejarige variant). Je maakt kennis met de huidige studenten en docenten en kunt al je vragen stellen. We beantwoorden ze 365 dagen per jaar.

Vind en volg ons op

Contact met de student

Studiekosten

Collegegeld en andere kosten

Voordat je mag worden (her)ingeschreven, moet je eerst het collegegeld betalen. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren kunnen in aanmerking komen voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO. Ben je een internationale student? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de volgende vormen van financiële ondersteuning.

Evenementen

  1. 13 november 2021
    Bezoek onze Open Dag
  2. 16 december 2021
    Proefstuderen
Bekijk al onze evenementen