Facility Management - Ad - Deeltijd

Na je afstuderen kun je aan de slag in allerlei bedrijven en organisatie, nationaal én internationaal. In allerlei verschillende functies en rollen. Denk aan een in house-assistent van de facilititair manager, een facilitair coördinator, facilitair teamleider, officemanager of zelfstandig facilitaire ondernemer. Als professional ben je op de hoogte van de inhoudelijke, bedrijfskunde en maatschappelijke kant van facilitaire dienstverlening. En probeer je altijd de diensten of facility suppliers naar een hoger niveau te tillen. Als Haagse facilitair manager doe je bovendien méér. Je bent immers opgeleid volgens de Haagse strategie; als wereldburger met een professionele houding die functioneert op (inter)nationaal niveau en beschikt over een sterk netwerk

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Facilitair leidinggevende
Facilitair coördinator
Evenementenorganisator
Dit word je niet
Directeur

Doorstuderen

Deeltijdopleiding Facility Management

Na 2 jaar nog niet genoeg van het studeren? Leer dan door tot Bachelor of Business Administration. Om de overstap naar de bacheloropleiding Facility Management (deeltijd) te kunnen maken, moet je een aantal extra modules volgen. Een andere deeltijdopleiding kan natuurlijk ook. Houd er dan rekening mee dat je wellicht een ander programma moet doorlopen voordat je kunt instromen. Deze informatie vind je bij de specifieke opleiding zelf.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Facility Management - Ad - Deeltijd?

Meld je aan