Facility Management - Ad - Deeltijd

Na je afstuderen kun je aan de slag in allerlei bedrijven en organisatie, nationaal én internationaal. In allerlei verschillende functies en rollen. Denk aan een in house-assistent van de facilititair manager, een facilitair coördinator, facilitair teamleider, officemanager of zelfstandig facilitaire ondernemer. Als professional ben je op de hoogte van de inhoudelijke, bedrijfskunde en maatschappelijke kant van facilitaire dienstverlening. En probeer je altijd de diensten of facility suppliers naar een hoger niveau te tillen. Als Haagse facilitair manager doe je bovendien méér. Je bent immers opgeleid volgens de Haagse strategie; als wereldburger met een professionele houding die functioneert op (inter)nationaal niveau en beschikt over een sterk netwerk

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Facilitair leidinggevende
Facilitair coördinator
Evenementenorganisator
Minder passende beroepen
Directeur

Doorstuderen

Deeltijdopleiding Facility Management

Na 2 jaar nog niet genoeg van het studeren? Leer dan door tot Bachelor of Business Administration. Om de overstap naar de bacheloropleiding Facility Management (deeltijd) te kunnen maken, moet je een aantal extra modules volgen. Een andere deeltijdopleiding kan natuurlijk ook. Houd er dan rekening mee dat je wellicht een ander programma moet doorlopen voordat je kunt instromen. Deze informatie vind je bij de specifieke opleiding zelf.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Facility Management - Ad - Deeltijd?