HALO - Voltijd

Na je HALO-studie kun je werken als leraar lichamelijke opvoeding (sportleraar) of als bijvoorbeeld buurtsportcoach. Je betrekt bijvoorbeeld jongeren bij de maatschappij doormiddel van sporten. Naast werken blijf je natuurlijk altijd leren. Je draait mee in een team. Of dat nou andere docenten of leraren zijn of collega's bij een gemeente, samen heb je als doel om iedereen in Nederland enthousiast te maken over bewegen!

Aan het werk

Dit word je wel
Sportcoördinator
Leraar lichamelijke opvoeding
Buurtsportcoach
Dit word je niet
Zweminstructeur
Fitnessinstructeur
Bewegingswetenschapper

Dit kan jij straks ook

Aukje Gerbranda

Van Stage naar teamleider op middelbare school

Manouk Vernij

Psychologie en sport is goed te combineren

“Na deze opleiding ga je elke dag met plezier naar je werk om kinderen te helpen met hun ontwikkeling”

Mohamed Benziane

Over zijn droombaan

Daan Verver

Van een hobby je werk maken

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit

Met het HALO-diploma op zak kun je verder studeren aan een universiteit. Ga bijvoorbeeld naar de Faculteit Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam of volg de opleiding Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht. In het laatste jaar van de studie HALO kun je minors kiezen die je goed voorbereiden op deze vervolgstudies.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
HALO - Voltijd?