HALO - Voltijd

Als docent lichamelijke opvoeding geef je gymles op een basisschool. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Dit word je wel
Leraar lichamelijke opvoeding voor het primaire onderwijs
Leraar lichamelijke opvoeding voor het voortgezet onderwijs
Zweminstructeur
Sporttrainer
Beweegconsulent
Dit word je niet
Fitnessinstructeur
Topsporter
Sportwetenschapper

Doorstuderen

Aan de universiteit

Met het HALO-diploma op zak kun je verder studeren aan een universiteit. Ga bijvoorbeeld naar de Faculteit Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam of volg de opleiding Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht. In het laatste jaar van de studie HALO kun je minors kiezen die je goed voorbereiden op deze vervolgstudies.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
HALO - Voltijd?