HBO-ICT - Voltijd

Dankzij de opleiding HBO-ICT ben jij nu een specialist met brede blik. En een breed werkveld, want als ICT’er ben je over de hele wereld in trek. ICT is overal en dus is er overal vraag naar ICT’ers. Werk dat goed betaalt, maar vooral: werk dat jou op het lijf geschreven is. Er zijn zo veel baankansen dat je precies dat kunt doen waarin jij je gespecialiseerd hebt, precies dat wat jij zo leuk vindt aan ICT. Al tijdens je stages kun je de eerste contacten leggen voor een baan. Van start-up tot megabedrijf: jij kunt overal aan de slag.

Aan het werk

Dit word je wel
Software engineer
(Chip)programmeur
ICT-consultant
Information Security Officer
Netwerkspecialist
Contentmanager
Business analist
Informatiemanager

Alumni aan het woord

Dion Rust

Over het programmeren van een melkrobot

Ik wilde altijd al wat doen met robots

Dion Rust

Over hoe hij zijn baan vond

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit

Wil je je nog verder verdiepen in programmeertalen, ICT in business, informatica of cyber security? Stoom dan door naar een universitaire opleiding of master. Dat kan bijvoorbeeld in Utrecht, Leiden of Amsterdam.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
HBO-ICT - Voltijd?