HBO-ICT - Voltijd

Als ICT’er zorg je voor een betrouwbaar en veilig wifi-netwerk in de trein. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Dit word je wel
Software engineer
(Chip)programmeur
ICT-consultant
Information Security Officer
Netwerkspecialist
Contentmanager
Business analist
Informatiemanager

Doorstuderen

Aan de universiteit

Wil je je nog verder verdiepen in programmeertalen, ICT in business, informatica of cyber security? Stoom dan door naar een universitaire opleiding of master. Dat kan bijvoorbeeld in Utrecht, Leiden of Amsterdam.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 17 februari 2020
    Proefstuderen
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
HBO-ICT - Voltijd?

Meld je aan