HBO-V - Voltijd

De vergrijzende samenleving. Ouderen met meerdere ziektebeelden die complexe zorg nodig hebben. Kansen in zorgtechnologie. Als je om je heen kijkt, zie je dat de zorgvraag flink groeit. Vooral in de wijkverpleging en ouderenzorg. Zeker naar goed opgeleide verpleegkundigen die op hbo-niveau functioneren, is dan ook veel vraag. Met het diploma van HBO-V op zak, kun je dus alle kanten op!

Aan het werk

Dit word je wel
Verpleegkundige niveau 6
Dit word je niet
Arts
Medisch specialist
Operatie-assistent

Doorstuderen

Met je diploma kun je doorstuderen en je verder specialiseren, bijvoorbeeld in de richtingen kinderverpleegkunde, ambulanceverpleegkundige, intensive care, diabetes of oncologie. Ook kun je de opleiding Master Advanced Nursing Practice of een master in gezondheidswetenschappen of verplegingswetenschappen volgen.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
HBO-V - Voltijd?

Meld je aan