Huidtherapie - Deeltijd

Ligt jouw passie voor huidzorg op cosmetisch én op medisch gebied? En wil je jouw kennis en vaardigheden verdiepen in een flexibel traject. In overleg met de opleiding en op basis van jouw kennis, achtergrond en ervaring is het mogelijk om versneld toetsen af te leggen, zonder onderwijs hiervoor te hebben gevolgd. Onderwijs op maat dus!

Tijdens de opleiding ga je onder andere aan de slag met praktijkgericht onderzoek, leer je alles over behandelingen, kritisch nadenken en klinisch beredeneren en oefen je communicatievaardigheden. Straks weet jij alles over pigment- en haarafwijkingen, huidtumoren, acne, littekens, wonden, eczeem en oedeem.

Je kunt je niet meer aanmelden voor Huidtherapie (deadline was 15 januari).

Toelatingseisen

Huidtherapie deeltijd, 2019-2020

Om deel te kunnen nemen aan de deeltijdopleiding Huidtherapie is relevante werkervaring belangrijk.
Onder relevant werk verstaan wij onder andere werk als schoonheidsspecialiste, verpleegkundige, dokters-/apothekers-/tandartsassistente of ander gezondheidszorg gerelateerd werk. Tijdens de decentrale selectie wordt jouw werkervaring beoordeeld en telt deze mee in jouw uiteindelijke ranking om toegelaten te worden tot de opleiding. Voorafgaand aan de decentrale selectie hoef je dus nog geen zaken omtrent werkervaring aan te leveren.

Tijdens de opleiding is een relevante werk-/stageplek nodig om opdrachten vanuit de opleiding te kunnen doen. Ieder semester maak je samen met je studiecoach een werkplekscan om te bepalen in hoeverre je jouw werkplek kunt gebruiken voor leeractiviteiten en toetsing van competenties.

De aanmelding is inmiddels gesloten.HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Aanvullende toelatingseisen

Via Studielink kun je je aanmelden voor de Decentrale Selectie van de deeltijdopleiding Huidtherapie. Net als de voltijdopleiding Huidtherapie, is ook de deeltijdvariant een opleiding met een numerus fixus. In het schooljaar 2019-2020 hebben we 48 plaatsen voor deeltijdstudenten. Let op: vermeld bij je aanmelding hoeveel werkervaring je hebt en wat je laatstgenoten opleiding is.Hier vind je meer informatie over de decentrale selectie.

De Decentrale Selectie van De Haagse Hogeschool voor de deeltijdopleiding Huidtherapie bestaat uit een kennistoets en een opdracht.

Tijdens de kennistoets komen diverse onderwerpen aan bod. Welke onderwerpen dit zijn en welke literatuur hier bij hoort, hoor je na de inschrijfdeadline van 15 januari 2019. Informatie over de opdracht ontvang je ook na de inschrijfdeadline van 15 januari 2019.

De deeltijdopleiding Huidtherapie biedt 48 opleidingsplaatsen aan. Kandidaten die niet direct een plaats krijgen aangeboden komen op een wachtlijst.

Voldoe je aan de instapeisen en ben je geselecteerd? Verzilver je opleidingsplaats dan via Studielink. Voldoe je (voor augustus 2019) niet aan de inschrijfvoorwaarden of trek je je aanmelding in? Dan krijgt een kandidaat op de wachtlijst een opleidingsplek.

Student voor een dag

4 juni 2019

Deeltijd Open Avond

Deze avond presenteren wij onze deeltijd hbo-bachelors, post-hbo, masters en associate degrees. Kom deze avond de sfeer proeven, oriënteer je op ons opleidingsaanbod, spreek met docenten en huidige deeltijd studenten of laat je rondleiden door het gebouw. Op diverse tijdstippen zijn er verschillende presentaties bij te wonen.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.
Neem contact op met het Study & Career Centre Bel naar 070-4458595 of stuur een e-mail aan studycareer@hhs.nl

Studie in beeld

Sleep opzij

Geïnteresseerd in
Huidtherapie - Deeltijd?

Meld je aan