Human Resource Management - Deeltijd

Als afgestudeerd HRM professional speel je een belangrijke rol in het werven, selecteren en ontwikkelen van mensen. Daarbij zorg jij ervoor dat je de behoefte van de organisatie aan nieuw talent samenbrengt met de talenten, behoeften en ontwikkelkansen van medewerkers. Daarbij houd je er rekening mee dat medewerkers vitaal en tevreden kunnen blijven werken. Als dit niet lukt, ondersteun je mensen om in een andere functie of organisatie een nieuw kans te krijgen. Het vinden van werkzame oplossingen hiervoor is een mooie uitdaging. Met je HRM diploma kun je daar in verschillende rollen vorm aan geven, als bijvoorbeeld recruiter, HRD professional, HR adviseur, of re-integratie specialist.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
HRM-adviseur
HR-beleidsmedewerker
HR-consulent
HR-manager
Recruiter
Arbeidsbemiddelaar
Opleidingsadviseur
Re-integratieadviseur
Organisatieadviseur
Verzuimbegeleider
Minder passende beroepen
Bedrijfsmaatschappelijk werker
Coach
Mediator

Doorstuderen

De bacheloropleiding Human Resource Management hoort bij de Bachelors of Business Administration (BBA). Als je na je bachelor HRM door wilt studeren, kun je kiezen voor een masteropleiding binnen datzelfde domein. Denk aan een mastertitel Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg of de Universiteit van Antwerpen. En aan de studie Bedrijfskunde aan bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit. Een verdere verdieping en verbreding van je kennis vergroot alleen maar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 6 februari 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Deeltijd?

Meld je aan