Human Resource Management - Deeltijd

Als flexibele professional die meedenkt met andere afdelingen lig je uitstekend in de markt. Jij brengt de behoeften van de organisatie en de talenten en ontwikkelkansen van de medewerkers samen. Zo houd je mens en organisatie vitaal. En mocht het een keer misgaan, dan ben je creatief genoeg om een werknemer elders een nieuwe start te bieden. Met je HRM-bachelor kun je diverse functies uitoefenen, waaronder recruiter, HRD-professional, HR-adviseur en re-integratiespecialist. Ambitie om nog verder door te stromen? Aan De Haagse kun je een master volgen en je kunt ook naar de universiteit. Kortom: jij bent klaar voor een Leven Lang Ontwikkelen. 

 

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
HRM-adviseur
HR-beleidsmedewerker
HR-consulent
HR-manager
Recruiter
Arbeidsbemiddelaar
Opleidingsadviseur
Re-integratieadviseur
Organisatieadviseur
Verzuimbegeleider
Minder passende beroepen
Bedrijfsmaatschappelijk werker
Coach
Mediator

Doorstuderen

De bacheloropleiding Human Resource Management hoort bij de Bachelors of Business Administration (BBA). Als je na je bachelor HRM door wilt studeren, kun je kiezen voor een masteropleiding binnen datzelfde domein. Denk aan een mastertitel Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg of de Universiteit van Antwerpen. En aan de studie Bedrijfskunde aan bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit. Een verdere verdieping en verbreding van je kennis vergroot alleen maar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Deeltijd?