Human Resource Management - Deeltijd

Als HRM’er ondersteun je de manager bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
HRM-adviseur
HR-beleidsmedewerker
HR-consulent
HR-manager
Recruiter
Arbeidsbemiddelaar
Opleidingsadviseur
Re-integratieadviseur
Organisatieadviseur
Verzuimbegeleider
Dit word je niet
Bedrijfsmaatschappelijk werker
Coach
Mediator

Doorstuderen

De bacheloropleiding Human Resource Management hoort bij de Bachelors of Business Administration (BBA). Als je na je bachelor HRM door wilt studeren, kun je kiezen voor een masteropleiding binnen datzelfde domein. Denk aan een mastertitel Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg of de Universiteit van Antwerpen. En aan de studie Bedrijfskunde aan bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit. Een verdere verdieping en verbreding van je kennis vergroot alleen maar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 13 februari 2020
    HRM-event 2020: HRM en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Deeltijd?

Meld je aan