Industrial Design Engineering - Engels - Voltijd

Gefeliciteerd, je hebt je diploma op zak! Wat ga je nu doen? Waar je ook van droomt, na IDE kun je alle kanten op. Misschien houd jij je bij Philips bezig met innovatie of help je een klein productiebedrijf schoenen te produceren met een 3D-printer. Had je tijdens je opleiding een goed idee? Zet dan je eigen bedrijf op en voer het uit. Verder leer je elke dag nieuwe dingen over wat er speelt in de markt: wat willen consumenten, wat doet de concurrent? Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes en ontmoet collega’s. Omdat Industrial Design Engineering een internationale opleiding is, kun je over de hele wereld op jacht naar een baan.

Aan het werk

Dit word je wel
Innovation manager
Product designer
Industrial designer
Multimedia designer
Engineer
Design thinking advisor
Smart interior designer
Open source designer
User researcher
Entrepreneur

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de academische wereld? Kies voor een master. In Nederland zijn drie technische universiteiten waar je terecht kunt. Let op: in Nederland moet je vaak een premasterjaar doen om tot de master te worden toegelaten. In het buitenland kun je met je bachelor Industrial Design Engineering meestal wel direct doorstromen naar de universiteit.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Industrial Design Engineering - Engels - Voltijd?