Integrale Veiligheidskunde - Duaal

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Inschrijfprocedure

Je aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? Hier vind je ook belangrijke deadlines. Deze opleiding start in september en heeft geen februari-instroom.

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Integrale Veiligheidskunde
  • Naam internationaal: Safety and Security Management
  • Opleidingscode (Isat): 39268
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Heb je vragen over hbo Integrale Veiligheidskunde (IVK) of wil je meer informatie ontvangen? We helpen je graag verder.

• Inhoudelijke vragen? Neem contact op met het Bureau Externe Betrekkingen IVK: ExterneBetrekkingenIVK@hhs.nl.
  • Toegangseisen en instromen? Bel de Centrale Studenten Inschrijving (CSI) van De Haagse Hogeschool op 070 - 445 85 85.
  • Studeren in Den Haag combineren met een baan? Studenten Anaïs, Barry en Lisa vertellen je er alles over.
  • Tips en trucs? Studenten delen op Instagram HHs Integrale veiligheidskunde (ivkhhs) hun ervaringen.

Contact met studenten

Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.

1. 13 november 2021
    Bezoek onze Open Dag