International Business - Engels - 3 jaar - Voltijd

Scriptie ingeleverd en afgesloten met een voldoende? Gefeliciteerd! Je mag je jezelf nu Bachelor in Business Administration (BBA) noemen. En dat niet alleen, je bent er ook klaar voor om een business te runnen en kent de in’s and out’s van een kleine, middelgrote of grote internationale organisatie. Ook beschik je over leiderschapsskills, kun je kritisch nadenken en weet je hoe je in een interculturele omgeving gedraagt. Zo maak jij het verschil in de samenleving: business + impact.

Aan het werk

Wat kun je later wel worden en wat (nog) niet

Je krijgt vakken over accountancy, maar je hebt een master Accountancy nodig na je bachelor om een geregistreerd accountant te worden. Een master volgen kan, soms met eerst een premasterjaar. Zowel in Nederland, als in het buitenland.

Dit word je wel
Investment advisor
Junior financial analyst
Financial consultant
Corporate communications manager
Assistant accountant
Client reporting specialist
Marketing manager
Junior associate
Regional financial analyst

Doorstuderen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
International Business - Engels - 3 jaar - Voltijd?

Meld je aan