Sport Studies | International Sport Management - Engels - Voltijd

Hit the ground running in de sportwereld! Na de 3-jarige opleiding International Sport Management (ISPM) kun je met je winnaarsmentaliteit in het internationale werkveld aan de slag. Of studeer door.

Aan het werk

Wat dacht je van een functie bij een sportministerie of bij het Internationaal Olympisch Comité? Vind je de commerciële kant leuker? Dan is werken voor een sportmarketingbureau, een fitnessketen, sportmerk of game-ontwikkelaar misschien wel wat voor jou! Of overweeg een functie bij stichtingen als Football for Peace, Right to Play of UNICEF. Ook sportevenementen behoren tot de mogelijkheden. Denk aan grand slams of stadsmarathons. Schakel een tandje bij en scoor de baan die bij je past!

Dit word je wel
Sport Entrepreneur
Sport Journalist
Venue Manager
Sports Marketer
Event Manager
Broadcaster
Sports Development Manager
Coordinator/Manager
Sport Analyst
Sport Economist

Alumni aan het woord

Tomek Mendry

About being a member of the team

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Nog meer leren? Dat kan in het buitenland, waar je vaak direct kunt instromen in een master. Let op: als je in Nederland doorstudeert, moet je meestal een premaster volgen voordat je aan de universiteit kunt beginnen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Sport Studies | International Sport Management - Engels - Voltijd?

Meld je aan