International Sport Management - Engels - Voltijd

Hit the ground running in de sportwereld! Na de 3-jarige opleiding International Sport Management (ISPM) kun je met je winnaarsmentaliteit in het internationale werkveld aan de slag. Of studeer door.

Aan het werk

Wat dacht je van een functie bij een sportministerie of bij het Internationaal Olympisch Comité? Vind je de commerciële kant leuker? Dan is werken voor een sportmarketingbureau, een fitnessketen, sportmerk of game-ontwikkelaar misschien wel wat voor jou! Of overweeg een functie bij stichtingen als Football for Peace, Right to Play of UNICEF. Ook sportevenementen behoren tot de mogelijkheden. Denk aan grand slams of stadsmarathons. Schakel een tandje bij en scoor de baan die bij je past!

Dit word je wel
Event Manager
Game Operations Manager
Tournament Planner
Broadcaster
Sports Information Manager
Community Development
Coordinator/Manager
Sports Camp Director
Advisor
Sport Coordinator
Venue Manager
Sports Marketer
Sport Analyst
Sport Entrepreneur

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Nog meer leren? Dat kan in het buitenland, waar je vaak direct kunt instromen in een master. Let op: als je in Nederland doorstudeert, moet je meestal een premaster volgen voordat je aan de universiteit kunt beginnen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
International Sport Management - Engels - Voltijd?