Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Sinds 2017 is de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan De Haagse Hogeschool opgegaan in de brede opleiding Social Work

Breed opgeleid

Maatschappelijke ontwikkelingen veranderen het werk van de sociaal werker. In de huidige participatiesamenleving zet de overheid een stap terug en wordt er een groter beroep gedaan op de zelfredzaamheid van burgers en hun netwerken. Hiermee verandert de rol van de sociaal werker waardoor er grote behoefte is aan breed opgeleide sociaal werkers.

Social Work

Met de nieuwe opleiding Social Work ben jij helemaal voorbereid op de toekomstige arbeidsmarkt. Je leert nieuwe vaardigheden, zoals gespreksvaardigheden, ethisch redeneren en interculturele vaardigheden. Je kunt kiezen voor een voltijd-, deeltijd- of duale opleiding Social Work.

Interesse?

Nieuws en Evenementen

1. 11 mei 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening?