Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Er zijn veel veranderingen op het werkterrein van afgestudeerden CMV, MWD en SPH. Daarom starten wij in september 2017 met de brede bacheloropleiding Social Work. Vanaf komend studiejaar kun je bij De Haagse Hogeschool kiezen voor een voltijd-, deeltijd- of duale opleiding Social Work.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.
Neem contact op met het Study & Career Centre Bel naar 070-4458595 of stuur een e-mail aan studycareer@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening?