Mechatronica - Voltijd

Als mechatronisch ingenieur maak je apparaten en systeem slimmer, handiger en beter. Je ontwerpt bijvoorbeeld een robotarm of een autonoom voertuig. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat. Als young professional ontdek je hoe de cultuur in jouw bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s en leert de markt kennen: wat speelt er, waar zijn je concurrenten goed in en wie zijn je mogelijke samenwerkingspartners?

Aan het werk

Wat kun je later worden?

Dit word je wel
Robotengineer
Drone-ontwerper
Exoskeletontwikkelaar
Technisch projectleider
3D-printerdesigner
Ontwerper van autonome voertuigen
Oogstrobotontwikkelaar
En nog veel meer

Doorstuderen

Voor verschillende technische opleidingen kun je al tijdens je studie of direct na je studie een schakeltraject volgen. Denk bijvoorbeeld aan de premaster van de TU Delft, die op dezelfde campus zit als de opleiding Mechatronica van De Haagse Hogeschool. Je kunt de premaster ook online volgen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Mechatronica - Voltijd?