Ondernemerschap & Retail Management - Voltijd

Na je studie ga je aan het werk. Sommige afgestudeerden nemen de zaak van hun ouders over, worden manager in een supermarktfiliaal of van een afdeling in een groot warenhuis, anderen gaan evenementen organiseren, worden horecaondernemer, of starten 123kamerplant.nl. Twee alumni promoten de agrarische regio Westland en weer een andere oud-student organiseert het hometown festival, nu ook voor senioren. Hoe mooi is het om je geld te verdienen én een verschil te maken in de samenleving? Dat kan als ORM’er!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Ondernemer
Bedrijfsopvolger
Maatschappelijke impact ondernemer
Start-up
Store manager
Store design manager
Online marketing manager
Floor manager
Social media manager
Hoofd inkoop
Marketing manager
Salesmanager
Product manager
Visual merchandiser manager
Retail adviseur
Dit word je niet
Verpleegkundige
Accountant
Vakspecialist

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Wim van den Burgh

Over een drone kopen en je eigen bedrijf beginnen

Het begon op een kladblokje in de lokale kroeg.

Wim van den Burgh

Over een festival organiseren voor 3000 man

Guido Abbas

Over inspirerende begeleiders

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Gefeliciteerd, je hebt je bachelor! En wat nu? Aan het werk of toch nog even door? Je kunt bijvoorbeeld een masteropleiding op hbo-niveau doen, bij The Hague Graduate School of ergens anders. Of je kunt aan de universiteit studeren. Wil je nog een bachelor doen? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor vrijstellingen. Dit kun je vragen bij de opleidingen van je keuze. Bij een master volg je eerst een schakelprogramma. Een universitaire studie die goed aansluit op Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business & Retail Management) is bijvoorbeeld Bedrijfskunde.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Ondernemerschap & Retail Management - Voltijd ?