Ondernemerschap & Retail Management - Voltijd (voorheen SBRM)

Na je studie ga je aan het werk. Sommige afgestudeerden nemen de zaak van hun ouders over, worden manager in een supermarktfiliaal of van een afdeling in een groot warenhuis, anderen gaan evenementen organiseren, worden horecaondernemer, of starten 123kamerplant.nl. Twee alumni promoten de agrarische regio Westland en weer een andere oud-student organiseert het hometown festival, nu ook voor senioren. Hoe mooi is het om je geld te verdienen én een verschil te maken in de samenleving? Dat kan als ORM’er!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Ondernemer/eigenaar
Franchisenemer
Winkelmanager
Accountmanager
Floormanager
Vestigingsmanager
Rayon- of regiomanager
Verzekering- en hypotheektussenpersoon
Consultant
Dit word je niet
Verpleegkundige
Accountant
Vakspecialist

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Gefeliciteerd, je hebt je bachelor! En wat nu? Aan het werk of toch nog even door? Je kunt bijvoorbeeld een masteropleiding op hbo-niveau doen, bij De Haagse Hogeschool of ergens anders. Of je kunt aan de universiteit studeren. Wil je nog een bachelor doen? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor vrijstellingen. Dit kun je vragen bij de opleidingen van je keuze. Bij een master volg je eerst een schakelprogramma. Een universitaire studie die goed aansluit op Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business & Retail Management) is bijvoorbeeld Bedrijfskunde.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Ondernemerschap & Retail Management - Voltijd (voorheen SBRM)?

Meld je aan