Pedagogiek - Voltijd

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Inschrijfprocedure

Je aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? Hier vind je ook belangrijke deadlines. Deze opleiding start in september en heeft geen februari-instroom.

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Pedagogiek
  • Naam internationaal: Educational Theory
  • Opleidingscode (Isat): 35158
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Je kunt al je vragen over toegangseisen, instromen en studeren bij Pedagogiek stellen aan docent Lilian Warmenhoven-Broere via l.broere@hhs.nl.
Je kunt ons ook vinden op Facebook. Ook kun je in de besloten Facebook groep allerlei interessante posts lezen over de opleiding en je kunt er natuurlijk je vragen stellen en toekomstige eerstejaars ontmoeten. Bovendien zijn wij actief op Instagram, waar we je sfeerbeelden geven van de opleiding aan de Haagse Hogeschool. Kortom, verschillende manieren om meer over de opleiding te weten te komen!

Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.