Process & Food Technology - Engels - 3 jaar - Voltijd

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, hoofdvestiging

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Aanmelden

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
Officiële opleidingsnaam: Chemische Technologie (Chemical Engineering)
Opleidingsnaam internationaal: Chemical Engineering
Opleidingscode (Isat): 34275
Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam op het moment van afstuderen zal op het getuigschrift worden vermeld. 

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Downloads

Contact met de opleiding

Heb je vragen de 3-jarige opleiding Process and Food Technology? Mail Ron Haring via pft@hhs.nl. Of volg ons op Facebook. Voor vragen over toelating en inschrijving kan je een e-mail sturen aan csi@hhs.nl.

Studiekosten

Studiekosten


Collegegeld en andere kosten
Voordat je mag worden (her)ingeschreven, moet je eerst het collegegeld betalen. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering


Studenten die voltijd of duaal studeren kunnen in aanmerking komen voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO. Ben je een internationale student? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over financiële ondersteuning.