Safety and Security Management Studies - Engels - Voltijd

Diploma op zak? Voor een baan als safety and security manager hoef je niet lang te zoeken. De Haagse helpt je graag op weg en heeft connecties met ruim 40 grote en internationale organisaties. Denk aan de NAVO, Europol, Tesla, of Eurocontrol. Bovendien heb je gestudeerd in Den Haag; dé internationale stad voor vrede, recht en veiligheid. Daarmee heb je zeker een streepje voor. 

Aan het werk

Met deze 4-jarige security management hbo-studie is de kans op spannend werk groot. Veiligheid speelt namelijk overal een belangrijke rol. Je houdt je hoofd koel in stressvolle situaties, gaat goed om met druk en uitdagingen en neemt op tijd belangrijke beslissingen. Je kunt risicosituaties identificeren en inschatten en bedrijven adviseren over veiligheids- en beveiligingsmaatregelen. Kortom, het beschermen en beveiligen van mensenlevens en materiaal is jouw dagelijkse expertise. Met deze verantwoordelijke taak ga je zorgvuldig om. Je weet ten slotte wat er op het spel staat.

Dit word je wel
Aviation Security Manager
Policy Advisor
Information Security Officer
Physical Security Advisor
Loss Prevention Specialist
Security Risk Analyst

Doorstuderen

Wil je doorstuderen aan de universiteit? Een studie crisismanagement, internationale betrekkingen of andere security studie sluit perfect aan. In Nederland moet je soms een pre-masteropleiding volgen. Studeren in het buitenland kan natuurlijk ook. Vaak hoef je daarvoor geen schakeljaar te doen. Je start dan direct met je master.

Universiteit Leiden: Crisis and Security Management

Heb je je Safety and Security Management Studies aan De Haagse succesvol afgerond en voldoe je aan bepaalde voorwaarden? Dan hoef je voor deze master in Leiden geen premaster te volgen.

  • Meer weten over de voorwaarden? Mail Mr. Huseyin Akdogan van De Haagse Hogeschool, via hakdogan@hhs.nl.
  • Lees alles over de toelating tot de master Crisis and Security Management in Leiden.
  • Aanmelden voor deze master kan via Studielink én het online sollicitatiesysteem. Meer weten? Mail Joery Matthys van de Universiteit Leiden, admissionscsm@fgga.leidenuniv.nl.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Safety and Security Management Studies - Engels - Voltijd?