Social Work - Duaal

Als social worker ben je bezig met het veranderen van gedrag en sociale context. Je werkt bijvoorbeeld in een buurthuis als jongerenwerker, wordt schuldhulpverlener of gaat aan de slag als educatief medewerker in een theater. De banen zijn divers, maar elke social worker zet zich in voor een gelijkwaardige samenleving. Een samenleving waar iedereen op een gelijkwaardige manier aan kan deelnemen.

Aan het werk na je opleiding

Dit word je
Sociaal werker
Medewerker sociaal wijkteam
Ambulant begeleider
Cultureel- en maatschappelijk dienstverlener
GGZ-agoog
Jeugdzorgwerker
Persoonlijk begeleider/ondersteuner
Gezinsbegeleider
Casemanager
Sociaal ondernemer
Cultureel ondernemer
Groepsleider
Preventiemedewerker

Beroepsregistratie

Na de opleiding Social Work met het uitstroomprofiel Jeugd kun je je registreren tot jeugdzorgwerker bij SKJJeugd.nl. Met de aantekening GGZ-agoog, binnen het uitstroomprofiel Zorg, heb je een begin gemaakt voor de registratie GGZ-agoog via www.cooab.nl.

Kansen op de arbeidsmarkt

De kansen op de arbeidsmarkt zijn sterk verbeterd. 87% van onze alumni (deeltijd, duaal en voltijd) vond een baan in de sector.

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Heb je je bachelordiploma op zak en wil je verder studeren? Dan kun je een hbo-master volgen aan De Haagse of een andere hogeschool. Denk aan Coaching, individuele en teamcoaching, of Creatieve therapie. Of je gaat naar een universiteit en volgt een opleiding als (Ortho)Pedagogiek, Psychologie, Sociologie of Criminologie. Andere mogelijke studies zijn Kunst- en cultuurwetenschappen, Bestuurskunde en Recht.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Social Work - Duaal?