User Experience Design - Engels - Voltijd

Na de opleiding ga je aan de slag met echte opdrachten. Zo kun je als developer meewerken aan een splinternieuwe show franchise voor Converse op basis van de feedback van gebruikers. Maar er is méér. Als young professional ontdek je de bedrijfscultuur én wat jij en je collega’s dagelijks doen. Je gaat naar vergaderingen en bedrijfsfeesten. Daarbij leer je alles wat je moet weten over jouw markt: de nieuwste ontwikkelingen, de concurrentie en wat zij van plan zijn.

Aan het werk

Dit word je wel
UX designer
UX researcher
Interaction Designer
User Experience Designer
Front-end developer
Service Designer
Social Designer
Visual Interface Designer
Information technology manager
Mobile applications developer
Dit word je niet
Architect
Graphical Designer
Programmer

Alumni aan het woord

Na de opleiding van 3 jaar beginnen studenten aan hun carrière. We zijn altijd benieuwd hoe ze terugkijken. Hoe ze tot bloei komen in hun werk. Hieronder geven 3 young professionals aan het begin van hun carrièreopbouw hun visie op de opleiding UXD.

Paco Puylaert

Over het verschil maken met data

Helena Mäeorg

Over internationale ervaringen

Kiril Karov

Over proactief zijn

Sleep opzij

Doorstuderen

Nadat je de Engelstalige opleiding UXD hebt afgerond, kun je verder studeren. Op dit moment zijn er alleen nog geen universitaire opleidingen die naadloos aansluiten op UXD. De TU Delft biedt wel een interessante master aan die zich op design richt: Human Technology Interaction. Een ander mogelijk vervolg is de masteropleiding Media Technology aan de Universiteit Leiden.

Ga je in het buitenland verder studeren? Dan kun je meteen met een masteropleiding beginnen. In Nederland moet je vaak eerst een pre-master volgen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
User Experience Design - Engels - Voltijd?

Meld je aan