User Experience Design - Engels - Voltijd

Wat is de overeenkomst tussen een koelkast die zichzelf bijvult en een horloge dat al je activiteiten meet? Ze zijn allebei ontworpen door slimme user experience designers. Zit jij ook boordevol goede ideeën om het leven van alledag te verbeteren met technologie? Dan is de 3-jarige Engelstalige studie User Experience Design (UXD) aan De Haagse Hogeschool iets voor jou. Straks ontwikkel jij de slimme gadgets van morgen waar mensen écht wat aan hebben.

Studenten aan het woord

Felix Kaufman

Over werken met echte klanten

Grace Wabbijn

Over motivatie

Osman Öztürk

Over het maken van keuzes

Sleep opzij

Toelatingseisen

User Experience Design – 3 jaar, 2019-2020

De opleiding User Experience Design (UXD) leert je in 3 jaar alles wat je moet weten over user experience design. En daarvoor hoef je echt geen briljante wiskundige of volleerde technicus te zijn. Een vwo-diploma en een goede beheersing van de Engelse taal zijn voldoende om je in te schrijven.

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niet toelaatbaar

Toelatingsadvies

Kijk wat in jouw situatie geldt.

 

Deze opleiding is volledig Engelstalig. Je Engels moet daarom van goed niveau zijn, zowel mondeling als schriftelijk.

Heb je je middelbare school afgerond in Nederland, dan hoef je geen aanvullende Engelse taaltoets te doen. Dit is ook het geval als je je middelbare school hebt afgerond in Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten, Canada (Quebec alleen als de hoofdtaal Engels was), Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika of Malta of als je diploma vermeld staat op deze lijst en een van je examenvakken Engels was.

Check deze toelatingseisen voor meer informatie. Heb je je vooropleiding in een ander land afgerond dan hierboven staat vermeld, dan kom je mogelijk nog steeds in aanmerking om direct tot de opleiding toegelaten te worden. Je hebt dan bijvoorbeeld:

  • Een Amerikaans of internationaal middelbareschooldiploma
  • Een Europees of International Baccalaureate diploma

Voldoet jouw diploma niet aan bovenstaande eisen, dan zal een aanvullende taaltoets nodig zijn. Neem voor vragen contact op met de Centrale Studenten Inschrijving.

 

Heb je een havo-diploma behaald vóór 2009 of een vwo-diploma behaald vóór 2010? Dan wordt je diploma individueel beoordeeld op toelaatbaarheid. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met de Centrale Studenten Inschrijving (CSI) via het contactformulier.

Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling Centrale Studenten Inschrijving (CSI) kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid en informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Student voor een dag

Voel je al even student

1 februari 2020

Open Dag

Kom langs op de Open Dag en maak kennis met onze docenten en creatieven. Bezoek typische UXD-vakken, zoals Project Design for Emotion en Psychology of Experience, en ontdek hoe deze opleiding je inspireert om een vernieuwende designer te worden.

17 februari - 4 maart 2020

Proefstuderen

 

Meelopen

Ervaar een dag lang hoe het is om op De Haagse te studeren. Je volgt hoorcolleges, zoals web technologies of visual communication. Je zit bij werkgroepen en ziet hoe studenten met elkaar en met docenten omgaan. En je wordt natuurlijk goed begeleid door een van onze studenten.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Studie in beeld

 

Sleep opzij

Geïnteresseerd in
User Experience Design - Engels - Voltijd?

Meld je aan