Werktuigbouwkunde - Voltijd

Als werktuigbouwkundige onderhoud je bijvoorbeeld onderzeese leidingen voor een offshorebedrijf. Maar je kunt ook werken aan constructies, machines en technieken voor een totaal ander werkveld, zoals de tuinbouw of de energiesector. Als young professional werk je niet alleen, je ontdekt ook hoe de cultuur in jouw bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je de markt kennen. Wat speelt er, wie zijn je concurrenten, at doen ze? Je leert, kortom, hoe het is om te werken

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Ontwerper
Constructeur/ontwikkelaar
(Logistiek) manager
Technisch-commercieel medewerker
Werkvoorbereider
Adviseur
Beheerder

Doorstuderen

Aan de TU Delft

Weet je al dat je wilt doorstuderen? Voor verschillende technische opleidingen kun je al tijdens je studie of direct na je studie een schakeltraject volgen. Denk bijvoorbeeld aan het honours programme als je gemiddeld een 7,5 of hoger hebt. Dit programma is een samenwerking van De Haagse Hogeschool en de TU Delft. Een deel van de lessen volg je op de TU Delft, die op dezelfde campus ligt als vestiging Delft van De Haagse Hogeschool. Je kunt het schakelprogramma desgewenst online volgen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Werktuigbouwkunde - Voltijd?