Vragen?

Neem contact op

Introductie

Data Governance, Risk, Compliance en Ethiek is een mastermodule die onderdeel uitmaakt van de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics.

Na succesvolle afronding van de module krijg je vrijstelling voor deze module als je in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen. 

 

Alles over toelating

Toelatingseisen

Om deze module uit de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics, te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van een relevante bachelors degree. Daarnaast dien je minimaal 3 jaar werkervaring te hebben. Ook werk je in een data-georiënteerde omgeving. 

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum volgt zo spoedig mogelijk 
Duur Begin april 2023
Lessen 3 uur per week 
Zelfstudie  11 uur per week 
Tijdsinvestering 14 uur per week 
Kosten in één keer

€ 2.995

Boekengeld € 45

 

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen in totaal € 2,995 en je betaalt ca. € 45 voor de literatuur. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren. 

Inhoud van de studie

In de module Data Governance, Risk, Compliance en Ethiek komen de volgende onderwerpen aan bod: 

Werkvormen

Blended learning 

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal. 

Een oplossing op maat 

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Het resultaat

Wanneer je deze mastermodule succesvol hebt afgerond:

  • Na een succesvolle afronding van deze mastermodule krijg je een certificaat van deelname. 

  • Na deze module kun je een implementatieplan voor data governance opstellen en dat met een veranderkundige blik uitvoeren. Je weet hoe risico's optreden en kunt ze beheersen op verschillende manieren. Je kent de basis van de AVG en kunt gestructureerd denken over ethische dilemma's.