Master Financial Management and Control - NL

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Goed om te weten

Om de Master Financial Management and Control te kunnen volgen dient u in het bezit te zijn van een afgeronde bacheloropleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring.

De startdatum van de parttime master Financial Management and Control (NL) is 31 augustus 2020. 
Tijdens de opleiding heeft u les op vrijdag van 9.00 – 16.00 uur. 

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de master Financial Management and Control (NL) bedragen € 17.925,-* indien u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 18.425,-* (prijswijzigingen onder voorbehoud).
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master Financial Management and Control (NL) is vrijgesteld van btw. Organisaties kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op de Belastingdienst voor de mogelijkheden en voorwaarden.

LevenLangLerenKrediet

Per 1 september 2017 bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden tot maximaal 10.000 euro te lenen bij de Nederlandse overheid. Het gaat hierbij om het ‘LevenLangLerenKrediet’. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs of je aan de voorwaarden voldoet en van dit krediet gebruik kunt gaan maken.

U kunt zich via Studielink inschrijven voor de master Financial Management and Control [NL]. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmamanager u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.
Als u de master Financial Management and Control (NL) succesvol afrondt, mag u de internationale titel Master of Science (MSc) voeren. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het hoger onderwijs. Door de unieke samenwerking met hbo A&A kunt u bovendien met een kort aanvullend programma de felbegeerde AA titel verwerven.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Master of Financial Management and Control (NL) of andere Masters of Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070-4458900 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl