Master Financial Management and Control - NL

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om de Master Financial Management and Control te kunnen volgen dient u in het bezit te zijn van een afgeronde bacheloropleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de deeltijd master Financial Management and Control bedragen € 16.750,-* indien u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 17.250,-* (prijswijzigingen onder voorbehoud).
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master Financial Management and Control is vrijgesteld van btw. Organisaties kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op de Belastingdienst voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Master of Financial Management and Control (NL) of andere Masters of Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070-4458900 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master Financial Management and Control - NL?

Meld u dan nu aan