Module Financial Risk Management - NL

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Praktische informatie

Goed om te weten

De masterclass Financial Risk Management start op 29 januari 2021.

Om de masterclass Financieel Risk Management te mogen volgen, moet u in het bezit zijn van een bachelordiploma en dient u minimaal 2 jaar relevante werkervaring te hebben. Verder moet u de mogelijkheid hebben om tijdens de opleiding praktijkopdrachten uit te voeren binnen uw eigen werkomgeving

De opleidingskosten voor bedragen € 1500,-*. 
De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 100,-.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Door het collegegeld te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.

Belastingvoordeel

Financieel Risk Management is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de masterclass Financial Risk Management. U krijgt een ontvangstbevestiging, De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.

Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze masterclass ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de toelatingseisen, inschrijving of inhoud van de masterclass? Neem contact op via mail mpc-info@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl