Marketing Management [NL]

In deze masterclass leert u marketingkennis en -technieken begrijpen en toepassen. U leert hoe marketing gebruikt kan worden om te focussen op klanten. Traditionele marketingmethodes, zoals marktsegmentatie en de 5P-marketingmix, worden aangevuld met nieuwe technieken zoals social media en data-analyse.

U krijgt de kennis om concurrentie-analyses te maken en marktposities te voorspellen. Onze focus ligt op het schrijven van een nationaal of internationaal marketingplan.

Onderwerpen

In deze masterclass ziet u de volgende onderwerpen:

• 5P-marketingmix, Abell & Hammond, Maslow, PPLC, BCG, Ansoff
  • Concurrentie en concurentievoordeel
  • Posionering en voorspelling
  • Internationale Marketing, Marketing 3.0
  • Ethische Marketing

Resultaat

Marketing Management is een masterclass die u in deeltijd volgt, en is onderdeel van de Master of Business Administration. U neemt deel aan de lessen van dit masterprogramma. Na de laatste bijeenkomst doet u een opdracht en ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat krijgt u vrijstelling in de Master of Business Administation. Na afloop kunt u doorgaan met het masterprogramma of u kiest een andere masterclass.

Het certificaat is 5 jaar geldig. Na het volgen van maximaal 4 masterclasses kiest u of u het gehele masterprogramma wilt volgen. Bij aanmelding voor de gehele master ontvangt u een korting van €1.125 per masterclass-certificaat.

Studielast

Een investering in uzelf

De masterclass Marketing Management is een kort programma op masterniveau en duurt 8 weken. Het is een intensief programma van ongeveer 90 uur; u doet het naast uw werk. Eens per week heeft u een bijeenkomst en daarnaast heeft u zelfstudie. U werkt samen met de masterstudenten.

Studeren aan de HHS

Studeren aan de Haagse Hogeschool doet u met vakgenoten. In een kleine groep professionals heeft u regelmatig bijeenkomsten; tussendoor werkt u alleen of in een groepjes aan opdrachten, literatuurstudie of gezamenlijke opdrachten. We staan voor individuele aandacht, bij onze programmamanager en docenten kunt u terecht met al uw vragen. Ook als het even tegenzit.

Als hogeschool staan we voor praktijkgericht onderwijs. Docenten werken meestal in het werkveld en brengen cases in het onderwijs, maar ook uw case is welkom.

De mensen achter de kennis

Het ervaren team van dit programma is veelzijdig. Academici, directeuren, managers en adviseurs delen hun dagelijkse praktijk met u. Zo blijft u up-to-date van de laatste ontwikkelingen van het vak.

Guus de Mari MBA

Programme Manager

a.h.g.demari@hhs.nl
070 – 445 7502

Drs. Manon Pieper

Programme Manager

mypieper@hhs.nl

Arie Barendregt

Lecturer

Sleep opzij

Contact met de opleiding

Meer weten over de toelatingseisen, inschrijving of inhoud van de masterclass? Neem contact op via mail mpc-info@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Marketing Management [NL]?