Master Cyber Security Engineering - NL

Vestigingsinformatie

Locatie The Hague Security Delta

Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Goed om te weten

Om de Master Cyber Security Engineering te mogen volgen, moet u in het bezit zijn van een geldig bachelor diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebben.

De procedure start met een intakegesprek. Na het intakegesprek krijgt u van de intakecommissie bericht of u toelaatbaar bent voor de opleiding.

De master Cyber Security Engineering start op 1 februari 2019.
Tijdens de opleiding heeft u les op vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.

De opleidingskosten voor de Master Cyber Security Engineering bedragen € 24.000 als u ineens betaald en € 24.500 in termijnen (prijswijzigingen onder voorbehoud). Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.

Belastingvoordeel
De Master Cyber Security Engineering is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

De procedure start met een intakegesprek. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.csacademy.nl. Na het intakegesprek krijgt u van de intakecommissie bericht of u toelaatbaar bent voor de opleiding.

U kunt zich vervolgens via Studielink inschrijven voor de Master Cyber Security Engineering.

Als u de Master Cyber Security Engineering succesvol afrondt, krijg u het diploma Master Cyber Security Engineering en mag u de titel Master of Science voeren. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het hoger en wetenschappelijk onderwijs.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Master Cyber Security Engineering of andere Masters of Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070-4458900 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl