Master Cyber Security Engineering - NL

Werkt u in cybersecurity en wilt u doorgroeien naar de rol van leidend technisch specialist? Daar kan de Master Cyber Security Engineering u bij helpen! Tijdens deze opleiding onderzoekt u cybersecurity-problematiek in complexe situaties en leert u om ICT-gerelateerde security-oplossingen te ontwikkelen die passen bij de doelstellingen van organisaties. De focus ligt op de technologische aspecten in de specifieke context van organisaties en hun samenwerkingspartners. De Master Cyber Security Engineering is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door De Haagse Hogeschool, vanuit een samenwerking met de Cyber Security Academy (CSA) en experts uit publieke en private organisaties. 

Met de praktische én wetenschappelijk onderlegde Master Cyber Security Engineering kunt u alle technische uitdagingen op het gebied van cybersecurity aan.

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

  1. U bezit een relevant Nederlands bachelor-getuigschrift van het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs in technische informatica (computer science), ICT, cybersecurity, of gelijkwaardig.
  2. U heeft minimaal twee jaar relevante werkervaring op het gebied van ICT, cybersecurity, of gelijkwaardig. Door deze werkervaring kan de student de problematiek van de opleiding beter plaatsen en is de student beter in staat om het geleerde in de praktijk te brengen.
  3. U moet opdrachten voor de opleiding in de eigen werkkring of een andere geschikte omgeving uit kunnen voeren. Het is namelijk de bedoeling dat u nieuwe inzichten direct in de praktijk kunt brengen, terwijl u omgekeerd ook ervaringen uit de praktijk tijdens de lessen in kunt brengen, waardoor best practices en ervaringen worden gedeeld.
    Daarnaast maakt een intakegesprek deel uit van het toelatingsproces.

Kosten

ā€‹Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master Cyber Security Engineering bedragen € 25.200,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 25.700,-*. De literatuur is niet bij de prijs inbegrepen; wanneer u de boeken nieuw aanschaft komen de kosten hiervoor op ongeveer € 1.500. U kunt uiteraard ook tweedehands aanschaffen of via de bibliotheek lenen.  Voor de opleiding is ook een moderne laptop noodzakelijk, voor het uitvoeren van bepaalde labs. Een laptop die aan de minimumspecificaties voldoet kost ongeveer € 1.200.
* Wijzigingen voorbehouden. 


Belastingvoordeel

De Master Cyber Security Engineering is vrijgesteld van btw. Bovendien kunnen ondernemingen de opleidingskosten als bedrijfskosten op de winst in mindering brengen. Voor particulieren zijn de opleidingskosten aftrekbaar na de eerste € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Master Cyber Security Engineering of andere Masters of Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070-4458900 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master Cyber Security Engineering - NL?

Meld u dan nu aan