Post Master Executive Coaching

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Goed om te weten

Om toegelaten te worden tot de post masteropleiding Executive Coaching dient u in het bezit te zijn van een masterdiploma (wo of hbo). Tevens heeft u minimaal 4 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als senior consultant, -coach of -manager. Gedurende de opleiding bent u in staat om minimaal 3 coachtrajecten van executives te begeleiden vanuit een onafhankelijk positie.
De startdatum van de post master Executive Coaching is 25 maart 2020.
U volgt elke woensdag les van 9.30 uur tot 16.30 uur. 
Eens in de 14 dagen heeft u aansluitend een supervisie van 17.30 uur tot 19.30 uur. Tevens is er eens in de 3 weken een learning community.
De opleidingskosten voor de Post Master Executive Coaching bedragen € 9200,-* als u in een keer betaald. Kiest u voor betaling in termijnen, dat betaalt u € 9450,-*.

Wenst u begeleiding bij de eindopdracht? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht (€ 125,- per bijeenkomst). Tevens als er sprake is van een verlenging van de supervisie (€ 125,- per bijeenkomst). 

De vakliteratuur schaft u zelf aan. De kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 250,-. 
* Wijzigingen voorbehouden.

Belastingvoordeel
De Post Master Executive Coaching is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van de opleiding integraal opvoeren als zakelijke kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie verwijzen wij u graag door naar de website van de Belastingdienst

LevenLangLerenKrediet

Per 1 september 2017 bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden tot maximaal 10.000 euro te lenen bij de Nederlandse overheid. Het gaat hierbij om het LevenLangLerenKrediet. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs of je aan de voorwaarden voldoet en van dit krediet gebruik kunt gaan maken.
De post masteropleiding Executive Coaching is een deeltijdopleiding. Wanneer u de opleiding met succes doorloopt, ontvangt u een post mastercertificaat. Hiervoor is minimaal tachtig procent aanwezigheid verplicht en een voldoende voor de toetsing van supervisie, uw portfolio en profiel. U rondt de opleiding af met een publicabel artikel/podcast/webinar wat een bijdrage levert aan het vakgebied van executive coaching. Ook hiervoor is een voldoende noodzakelijk.
U kunt zich via Studielink inschrijven voor de post master Executive Coaching. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.

Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Post Masteropleiding Executive Coaching of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). 
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl