Post Master Executive Coaching

Bent u werkzaam als senior consultant, manager of -coach? En bent u gewend om in het strategische veld van een organisatie te werken? Met de Post Master Executive Coaching ontwikkelt u zich tot executive coach en richt u zich op het begeleiden van persoonlijke leiderschapsontwikkeling van hoger management, topbestuurders, directeuren, CEO’s en ondernemers. Want u weet als geen ander het belang van goed leiderschap in organisaties. U wilt uw competenties als executive coach aanscherpen door reflectie op uw eigen handelen. Tijdens de Post Master Executive Coaching staan de laatste inzichten uit de vakliteratuur centraal. U stelt daarnaast hoge eisen aan de begeleiding van uw eigen professionele ontwikkeling en weet dat leren van en met collega’s op niveau u daarbij kan helpen.

Maak kennis met de opleiding

25 januari 2021

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een open avond. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om toegelaten te worden tot de Post Masteropleiding Executive Coaching heeft u een Masterdiploma (Wo of hbo) en minimale 4 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als sr. consultants, -coach of -manager. Gedurende de opleiding bent u in staat om minimaal 3 coachtrajecten van executives te begeleiden vanuit een onafhankelijk positie.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Post Master Executive Coaching bedragen €9.200,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u €9.450,-*.

Het is mogelijk om begeleiding te krijgen bij de eindopdracht, de extra kosten daarvoor bedragen €125,- per bijeenkomst. Als er sprake is van  verlenging van de supervisie kost dit tevens €125,- per bijeenkomst. De kosten voor de literatuur en het examen komen uit op ongeveer €250,-. 
Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. 
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Post Master Organisatiecoaching is vrijgesteld van btw. Ondernemingen kunnen de opleidingskosten bovendien als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Post Masteropleiding Executive Coaching of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). 
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Post Master Executive Coaching?

Meld u dan nu aan