Master Integrale Bedrijfsvoering

Locatie Den Haag

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

De master Integrale Bedrijfsvoering sluit het beste aan op een hbo-bachelor in het economisch domein, een ICT-opleiding of een opleiding Technische Bedrijfskunde, maar ook met andere bacheloropleidingen ben je toelaatbaar. Het is een eenjarige opleiding zonder premastertraject, die valt onder bekostigd onderwijs. Dit betekent dat je als student het wettelijk vastgesteld collegegeld van €2.209,- betaalt en in aanmerking komt voor studiefinanciering.

Inschrijfprocedure

De master Integrale Bedrijfsvoering sluit het beste aan op een hbo-bachelor in het economisch domein, een ICT-opleiding of een opleiding Technische Bedrijfskunde, maar ook met andere bacheloropleidingen ben je toelaatbaar. Aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? De aanmelddeadline is 15 augustus. Deze voltijd masteropleiding start in september.

Studiekosten

Dit is een eenjarige opleiding zonder premastertraject, die valt onder bekostigd onderwijs. Dit betekent dat je als student het wettelijk vastgesteld collegegeld van €2.209,- betaalt en in aanmerking kan komen voor studiefinanciering. De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Bekijk ook de informatiepagina over het aanmeldproces.

Opleidingsgegevens

Registratie

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):

Officiële opleidingsnaam: M Integrale Bedrijfsvoering
Naam internationaal: M Integrated Business Support
Opleidingscode (Isat): 49398
Instellingscode (Brin): 27UM
Graad: Master of Science

De graad, officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Heb je toch nog een vraag over de master Integrale Bedrijfsvoering? Neem dan contact op met ons via MIB@hhs.nl. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.